top of page

ALTINBAŞ, FRANCHİSE BAYİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ


Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, iş ortakları ile bir araya geldiği franchise bayi toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Nuruosmaniye Armaggan Nar Restoran’da 3 Şubat Çarşamba yapılan 2016 yılının ilk toplantısı, en başarılı 10 franchise bayiinin katılımıyla gerçekleşti.

Franchise bayileri ile düzenli olarak bir araya gelen Altınbaş, 3 Şubat tarihinde düzenlenen bayii toplantısında başarılı iş ortaklarını ağırladı. Altınbaş Yönetim Kurulu İmam Altınbaş’ın ev sahipliğinde Nuruosmaniye’de bulunan Armaggan Nar Restoran’da gerçekleşen toplantıda başarılı 10 franchise bayii Altınbaş yönetim ekibiyle bir araya geldi.

Moderatörlüğünü Altınbaş’ın CEO’su Ali Bulut’un yürüttüğü toplantıda, başarılı franchise bayileri ile 2015 yılında gerçekleşen kampanyalar değerlendirildi ve 2016 yılına dair planlamalardan bahsedildi.

Yeni nesil kategori iletişimi kapsamında Altınbaş’ın 2016 yılı içinde lansmanı planlanan yeni koleksiyonlarının ve dijital projelerinin müjdesi verildi. Toplantıda, Altınbaş’ın yeni taksitlendirme sistemi ile satışları artırmaya yönelik yerelde yapılacak aktiviteler anlatıldı.

Kapanış konuşmasında mücevherat sektörünün durumunu değerlendiren Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, katılım için bayilere teşekkür etti ve markayı güçlendirmek için takım olarak hareket etmenin önemini yeniden vurguladı. İmam Altınbaş, 2016 yılının iş ortaklarının da destekleri ile güçlü bir yıl olacağını belirtti.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page