top of page

‘BUTA JEWELS’ FUARDA SİNA MONTÜR İLE BİRLİKTE YER ALACAK


Dünya çapında birçok şehirde toptan, perakende mağazaları bulunan ünlü mücevher markası Buta Jewels; İstanbul Jewellery Show’da yaklaşan yılbaşı için en yeni modellerini görücüye çıkaracak.

Dünya çapında üne sahip olan, birçok farklı ülkede en önemli mücevher mağazalarında ürünleri yer alan Buta Jewels, birkaç dönemdir katıldığı İJS’de yine en yeni modelleri doğal taşların ve pırlantanın birbiriyle müthiş uyumunu yansıtan Türk tasarımcıların yorumlarını da bulunduracak.

Buta Jewels Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Huseynov, bir yılı aşkın bir süredir Laleli’de bulunan mağazalarıyla Türkiye’de yerleşik düzene geçtiklerini, Türkiye’de partnerleri Sina Montür ile çok uyumlu bir çalışma sergilediklerini ve Sina Montür desteğinin ciddi avantaj oluşturduğunu söyledi.

İJS’de artık iyice tecrübe kazandıklarını ve ziyaretçilerin Buta ismini ısrarla sorduklarını vurgulayan Huseynov, sözlerini şöyle sürdürdü: “Osmanlı, Azerbeycan ve Modern Türk takılarının karışımından farklı stillere sahip mücevherler ortaya çıkardık. Yine çok renkli, değerli taşların ön planda olduğu, ağırlıklı 3’lü mini set, küpe ve yüzük takı gruplarıyla Sina Montür ile ortak yer alacağımız standımıza sektör mensuplarını bekliyoruz.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page