top of page

FUAR İLE KALİTESİNİ YURTDIŞINA TAŞIMAYI PLANLIYOR


Sektörümüzün köklü markalarından biri olan Çilek Gold; İstanbul Jewellery Show Mart fuarının ardından ikinci kez İJS’de sahne alacak. İJS Ekim fuarına ilk kez katılacak olan Çilek Gold; fuar ile birlikte ilk ihracat anlaşmalarına imza atmayı planlıyor.

Sektörümüzün köklü markalarından biri olan ve yeni oluşumuyla bu yıl büyük bir çıkış yakalayan Çilek Gold; İstanbul Jewellery Show’a iyiden iyiye ısınıyor. İJS Mart katılımının ardından ara vermeden İJS Ekim ayağına katılacak olan Çilek Gold; bu fuarda ilk ihracat çalışmalarına imza atmaya hazırlanıyor. 2017 yılında tüm kapasitelerinin %30’unu ihracata ayırmayı planladıklarını kaydeden Çilek; günümüzde sadece iç piyasaya veya sadece yurtdışına büyük bir markanın bağlı olmasının ticari koşullarla bağdaşmadığını, iç piyasada olduğu gibi Çilek ile tanışan yabancı bir firmanın, uzun yıllar Çilek kalitesine bağımlı olacağını ifade etti.

Fuarda ilk kez ticaret yapacakları yabancı alıcıların daha çok Çilek Gold’un set takılarını tercih edeceklerini tahmin ettiklerini ve bu alandaki yüksek tecrübelerini etkin bir şekilde kullanacaklarını dile getiren Çilek; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fuarın bir marka açısından verimli geçip geçmemesinin, fuara hazırlıkla doğru orantılı olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz Mart ayında bazı yabancı alıcılar bizimle çalışmak istediler. Biz tam hazırlıklarımızı tamamlayarak ihracat başlamak istediğimiz için bazı talepleri erteledik. Artık ekip olarak hazırız. Fuar döneminde Çemberlitaş’taki mağazamız ile fuar standımız arasında bir köprü kuracağız ve geniş ürün çeşitliliğimizi göstermek için fuardan çok sayıda yabancı misafiri showroomumuza getirmeyi düşünüyoruz. Fuarın sektörümüz ve katılımcı dostlarımız için en iyi şekilde geçmesini arzu ediyoruz.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page