top of page

GLEAM DIAMONDS, SATIŞ ARTIRICI PROGRAMLARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR


Elmas Yüksek Konseyi Mücevher Danışmanı Aylin Gözen tarafından kurulan Gleam Diamonds, satış noktalarının satışlarını artırmak amacıyla çıktığı yolda, planladığı satış artırıcı etkinlikler, denenmiş başarılı uygulamalar, eğitimler ve başarılarını kanıtlamış kampanyalarının yanına bir yenisini daha ekledi.

“Unutulmayan anların unutulmayan hediyesi" sloganıyla yola çıkan Gleam Diamonds’da, moda ve trendlerin kültürel ve sanatsal etkileri ile nefes kesici güzellikteki mücevher taşları, yenilikçi bir bakış açısıyla bir araya geldi. Markanın adı, pırıltı anlamına gelen “Gleam” Diamonds oldu. Koleksiyonlarda modern veya geleneksel etkileyici parçalar, mükemmeliyetçilik tutkusu ile bir arada mücevher sevenlerin beğenisine sunuldu. Tüketiciye verdiği mesajlarda mücevherlerin, diğer lüks tüketim ürünlerinin tersine, bedeli ne olursa olsun nesiller boyu saklanması ön plana çıkarıldı.

Gleam Diamonds hedeflerini; doğru ürünü, doğru fiyatla sunarak satış noktalarının satışlarını arttırmak olarak belirledi.

1- Aracısız Madencilerden Gelen Özel Fiyatlı Ürünler

“Mutluluk veren minik ışıltı” mottosuyla çok yeni bir marka olarak dikkat çeken “Gleam Diamonds” ın tasarımları tam da bu yönde ilgi çekerken farklı tasarımlarıyla da benzerlerinden ayrılıyor. Genelde farklı ve farkedilen bir mücevhere sahip olmak için büyük bütçeleri gözden çıkarmak gerekir, ancak Gleam Diamonds’ta durum böyle değil. Koleksiyondaki ürünler ilgi çekici tasarımlarıyla hem benzerlerinden çok farklı hem de fiyatlar oldukça uygun. Pırlanta ve renkli doğal taşların tam bir uyum içinde tasarlandığı “Gleam” 2016 Koleksiyonu kelimenin tam anlamıyla zarafeti simgeliyor.

2- Tüm Mücevher Mağazalarına Ücretsiz Dağıtılan "Mücevherlerin Büyülü Dünyası" Kitabı

Tüm mücevher mağazalarının müşterilerine dağıtması için ücretsiz verilmeye başlanan “Mücevherlerin Büyülü Dünyası” kitabı yayınlandı. Kitap, mücevherleri ve mücevher taşlarını tüketiciye anlatırken, satın alma ve saklama konularında ipuçları veriyor. Marka, dünyanın önde gelen mücevher otoritelerinin tavsiye ettiği kitabı, talep eden kuyumcu ve mücevher mağazalarına ücretsiz dağıtacak. Kitabın arka kapağında yer alan yorumlardan bazıları ise şöyle:

“Aylin Gözen’in kitabı, mücevheri, pırlantayı ve değerli taşları herkese açık bir anlatımla sunma şekliyle büyüleyici. Onun konu hakkındaki derin bilgisi ve seçkin televizyonculuk kariyeri, kitabı okurlar için ilginç ve eğitici hale getiriyor. -

Alex Popov - The World Diamond Mark® Foundation (Dünya Elmas Markası Vakfı) Başkan (Dünya Elmas Borsaları Federasyonu'nun bir markasıdır. / Moskova Pırlanta Borsası Başkanı

“Aylin Gözen’i mücevher sektöründe danışman olarak yaptığı çalışmaların son 8 yılında tanıdım. Birlikte çalıştığımız sırada, kendisinin işe karşı tutumundan, yaratıcı çözümlerinden, pazarlama konusundaki yeteneğinden ve işindeki performansından her zaman etkilendim.”

- Eli Izhakoff - WJH World Jewelry Hub (Dünya Mücevher Merkezi) Başkanı

WDC World Diamond Council (Dünya Pırlanta Konseyi) Kurucusu ve Onursal Başkanı

3- Mücevher Satış Eğitimlerinin Yeni Versiyonu; Durgunlukta Mücevher Satış ve Pazarlama Teknikleri

Tüm dünyada, özellikle son bir yıldır mücevher sektöründe yaşanan küresel durgunluk, dünyanın her yerinden perakende satış yapan mücevher mağazalarını farklı uygulamalar ve yöntemlerle müşteri kazanmaya yöneltti.

Pırlanta ve mücevher taşları bilgilerinin yanında, program, mücevherlerde son trendler ve dünyanın farklı bölgelerindeki mücevher mağazalarının en son gerilla satış taktiklerinin yer aldığı bir seminer! Kendi bilgilerinizle birleştirip, kendi bölgenize uygun fikirler üretmenize yardımcı olacak, beyin fırtınası yapmanıza olanak sağlayacak, mücevher mağazalarına özel sıra dışı bir sunum… Bu zorlu dönemde, marka yine satış noktalarına satmaktan önce sattırmanın desteğini vermeye devam ediyor.

Farklı bakış açısıyla sektörde hızla ilerleyen Gleam Diamonds, tüm mücevher mağazalarını özel fiyatlı ürünleri ve özel hizmetleriyle tanışmaya davet ediyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page