top of page

KALİTELİ HİZMETİN DEĞİŞMEYEN ADRESİ: “ALTINİŞ BY AHLAT”


Günümüzden yaklaşık 55 yıl önce Bitlis’te küçük bir perakende kuyumcu dükkanı olarak Abdullah Ahlat tarafından temelleri atılan Altıniş By Ahlat; ailenin ikinci nesli tarafından yarınlara emin adımlarla, başarıyla taşınıyor.

55 yıl önce Bitlis’te kurulan Altıniş By Ahlat; şimdi ülke çapında kuyumcuların yakından tanıdığı ve güvendiği önemli bir marka olarak iş hayatında yer alıyor. Abdullah Ahlat’ın 1982 yılında kuyumcu mağazasını İstanbul’a taşımasıyla ayrı bir kulvara giriş yapan Altıniş By Ahlat; 25 yıldır işin başında olan ve son 10 yıldır firmasının yönetiminin başına geçen Mehtap Ahlat ile farklı hedeflere kanalize oluyor.

Sektörümüzün ilk bayan yöneticilerinden ve patronlarından biri olan Mehtap Ahlat; bir bayan gözüyle takıya farklı bir bakış açısı katarak, Altıniş’in kendine has stilini oluşturdu. Kardeşleri Meltem ve Çağdaş Ahlat ile birlikte çalışmalarına devam eden Mehtap Ahlat; DNA’larında perakendeciliğin olmasının iş hayatlarına hep olumlu yansıdığını, perakendecinin nasıl daha etkin satışlar yapabileceğini üretim aşamasında düşünmelerinin kendilerini hep bir adım öteye taşıdığını ifade ediyor.

Yıllardır birlikte çalışan kemik bir kadroya sahip olduklarını, kendilerini çok iyi anlayan ve uzun yıllardır çalıştıkları atölyelerle özgün tasarımları hayata geçirdiklerini vurgulayan Mehtap Ahlat; “Hem takım arkadaşlarım hem değerli atölyelerimiz Altıniş’in kendine has özel kalitesini oluşturmada büyük katkı sunmuşlardır. Ayrıca firmamızın finans ve muhasebe yükünü çeken Meltem kardeşim ve Kılıçlar Sokakta yer alan toptan satış mağazamızı koordine eden, müşteri ilişkilerinde büyük emek harcayan Çağdaş kardeşim ile tam bir takım çalışması ortaya koyuyoruz. Böyle olunca da başarı kendiliğinden geliyor” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page