top of page

SİNA MONTÜR MÜŞTERİLERİN GÖNLÜNE “KELEPÇE” VURACAK


Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Hong Kong Takı Fuarına katılan ve arzu ettiği hedeflere ulaşarak evine dönen Sina Montür; İstanbul Jewelry Show Ekim ayağında da başarılı sonuçlar almayı hedefliyor.

Düzenli olarak Hong Kong Takı Fuarına katılan, ülkemizin önde gelen markalarından Sina Montür; genel olarak ortalama geçen bir fuarda, yeni ürünlerine oluşan ilgi sayesinde ön plana çıktı. Sina Montür Pazarlama Direktörü Utku Lek; özellikle kelepçe, su yolu bileklik, fantezi bileklik ve set gruplarındaki yeni tasarımlarına ilginin yoğun olduğunu, dünya genelinde gösterişli fakat uygun bütçeli ürünlerin son dönemde tercih edildiğini, İJS’de yine bu ürün gruplarında birçok yeni modeli stant vitrinlerine taşıyacaklarını söyledi.

İJS Ekim Fuarına büyük bir özenle hazırlandıklarını, kaydeden Lek; bu fuarda ihracata yönelik faaliyetlerin daha yoğun olacağını, yurtiçinden yüksek bir katılım beklemediklerini, bazı yabancı alıcıların çeşitli güvenlik endişeleri nedeniyle İJS’ye bu yıl gelmemelerinden endişe duyduklarını ifade etti.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page