top of page

YİNE FUARIN RENGİ OLACAK


İstanbul Jewellery Show’un düzenlendiği yıllardan bu yana sürekli hem Mart hem Ekim ayağına katılım gerçekleştiren Besay Gold; yine her zaman olduğu gibi fuara en yeni modelleriyle katılıyor.

Özgün tasarım anlayışıyla ve el işçiliği yoğun üretim tarzıyla sektörümüzde özel bir konuma ve geniş yerli, yabancı müşteri portföyüne sahip olan Besay Kuyumculuk; yeni tasarımlarını İJS’de, müşterilerine ilk kez sunmaya hazırlanıyor. Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; İstanbul’da düzenlenen iki fuarın da sektöre dinamizm kattığını ve bu fuarların katılan firmalara sürekli kendini yenileme için ekstra bir motivasyon unsuru oluşturduğunu söyledi.

Bu fuara; çocuk takıları, özel işçilikli tektaş yüzükler ve ilk kez çıkaracakları Suyolu setler ile zengin ürün portföyü eşliğinde katılacaklarını kaydeden Ömer Kaya; “Müşterilerimiz bizi farklı takı gruplarında üretim yapmaya teşvik ediyorlar. Sektörün değerli ustalarıyla çalışıyorum. Ustalarımın farklı takı gruplarının üretimine geçişte ortaya koydukları hızlı adaptasyonu hayranlıkla izliyorum. Fuar alanına gelen ziyaretçiler en kolay bizim standı bulabiliyorlar.” diye konuştu.

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü;

“Fuarlar gerçekten sektörümüz için çok önemli itici güç oluşturuyorlar. Firmalar rekabet ortamlarında daha iyisini üretme kaygısı taşıyorlar. Fuar kapsamında birçok yabancı müşterimizi davet ettik ve geleceklerini söylediler. Ben bu fuarda sürpriz olumlu sonuçların sektörümüze yansıyabileceğini düşünüyorum. Ayrıca İran’dan ciddi sayıda alıcı bekleniyor. İJS’nin sektörümüz için hayırlı sonuçlar doğurmasını diliyor. Tüm katılımcılara başarılı bir fuar dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page