top of page

ALTINBAŞ AŞKINIZI KANUNİ VE HÜRREM SULTAN ALYANSLARI İLE EFSANELEŞTİRİYOR


Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş, bir ömür mutlulukla taşınacak şık alyans seçeneklerine efsanevi aşkın sembolleri olan Kanuni ve Hürrem Sultan’dan ilham alarak bir yenisini daha ekliyor.

Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş, her stile uygun birbirinden özel ve şık tasarımlara sahip alyans koleksiyonlarıyla evlenecek çiftlere çok sayıda alternatif sunuyor. Koleksiyona yeni katılanlar ise Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan’ın simgeleşen aşkından ilham alınarak üretilen yeni alyans seçenekleri…

Alyansın ortasında Arapça yazılar ile Kanuni ve Hürrem Sultan alyanslarının ortasında bulunan Tuğra’da aşk simgelenerek, iki farklı yüzükte birbirlerine hitap şekilleri yer alıyor.

Kanuni Sultan Süleyman’ın alyansında Canım Paresi, Sultanım, Gamlı Gönlümün Yatıştırıcısı, Yaralı Kalbimin Merhemi, O Kimsedir ki Onun Aşkı Gönül Tahtımın Sultanıdır ifadeleri ile efsanevi aşk yeniden hayat buluyor.

Hürrem Sultan yüzüğünde ise Hayatımın Yaşama Sebebi, Cennetim, Kevser Şarabım, Günlerimin Anlamı, Sevgilim, Benim Gülen Gülüm, Güzellerin Şahı Sultanım yazıları ile bir sultanın padişahına duyduğu sonsuz aşkın betimlemeleri yer alıyor.

Altınbaş, evliliklerini Altınbaş ile sonsuza dek taçlandırmak isteyenleri mağazalarına ve online satış sitesi altinbas.com’a bekliyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page