top of page

DENİZBANK’TAN ALTIN SEKTÖRÜNE TAM DESTEK…


Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ve yenilikçi çözümler sunan DenizBank, altın bankacılığı konusunda da müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. DenizBank Kobi Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, DenizBank’ın son dönem çalışmalarına ilişkin Altın Dünyası’na konuştu.

Denizbank, ürün ve hizmetleriyle kuyumculuk sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak finansal çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. DenizBank Kobi Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, DenizBank’ın son dönem çalışmaları ve hedeflerine ilişkin şunları söyledi: “DenizBank olarak, Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal gelişimi açısından altın ve mücevherat sektörünün ne kadar önemli bir noktada konumlandığının bilincindeyiz. Bu anlayışımızın doğal bir uzantısı olarak, uzun zamandır sektörün büyümesine destek olmak, gücüne güç katmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyor, İmalatçıdan toptancıya, küçük üreticiden perakendeciye kadar tüm sektör müşterilerine hizmet veriyoruz.

Bu doğrultuda rakiplerden en önemli farkımız müşterilerimize daha yakın bir hizmet anlayışı ile çalışıyor olmamız. Ülke genelinde 16 Bölge müdürlüğümüz yerel dinamikleri yakından takip ediyor, sektörün ihtiyaçlarını anlamak üzere Kuyumcu Odaları, Dernekleri ile bir araya geliyor böylelikle gereksinimlerine yönelik çok daha hızlı finansal çözümler üretebiliyoruz.

Türkiye için katma değeri son derece yüksek bu sektörde, DenizBank Altın Bankacılığı olarak hedefimiz mevduattan krediye geniş bir yelpazede sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak bankacılık ürün ve hizmetlerini ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak. Bu bağlamda sektöre yönelik konsantrasyonumuzu yüksek tutuyor, sürekli yeni ürün ve hizmetler geliştiriyoruz.

Altın kredilerimizle, müşterilerimize daha kolay ödeme şartları sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz tercih ettikleri ödeme planına bağlı kalarak, istedikleri vade ve ödeme sıklığı ile kredilerini ödeyebiliyorlar. Eşit Taksitli Altın Kredisi, İmalatçılara Altın Destek Kredisi ve Erken Kapama Opsiyonlu Altın Kredisi en çok talep gören ürünlerimiz arasında yer almakta.”

Geniş Bir Ürün Yelpazesi İle Hizmet Veriyoruz

Altın bankacılığında sundukları farklı ve zengin ürün gamı ile diğer bankalardan farklılaştıklarını söyleyen Kulaksız, “İmalatçıdan toptancıya, küçük üreticiden perakendeciye kadar altın ticareti ile uğraşan tüm sektör firmalarına destek sağlıyoruz.” dedi.

Murat Kulaksız, kuyumcu esnafa sundukları ürün ve hizmetlere ilişkin şunları söyledi:

“Tüm kuyumcu esnafımıza yönelik geliştirdiğimiz Eşit Taksitli Altın Kredisi, özellikle vitrinini zenginleştirip işini büyütmek isteyen perakendeci kuyumcu esnafımıza çeşitli vadelerde finansman desteği sağlıyor ve müşterilerimizin kısa vadeli finansman ihtiyaçlarını karşılıyor. Eşit Taksitli Altın Kredisi ile kuyumcu esnafımıza birçok avantaj sağlıyoruz. Vade ve faizin ilk günden belli olması, kilo ile alınıp gram ile geri ödenebilmesi, taksitler ödendikçe kredi limit boşluğu yaratması ve vade sonunda vitrinlerini bozmadan veya sermayelerine dokunmadan, dönemlik ödemeler ile kredilerinin kapanması bu avantajlardan bazıları.

Yoğunlukla sipariş ile çalışan imalatçı kuyumcularımıza İmalatçıya Altın Destek Kredisi ile destek sağlıyoruz. Bu kredi ile amacımız imalatçı kuyumcu müşterilerimizin sipariş üretimi süresince ihtiyaç duydukları fonlamayı ödemesiz dönem seçeneği ile sağlayabilmek. Siparişlerin hazırlanması ile vadeli satış bedellerinin tahsilatı arasında geçen süreçte duyulan işletme sermayesi ihtiyacını 3 aya varan ödemesiz dönem ve 18 aya varan vadeler ile karşılama imkanını değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Son olarak ve belki de bu dönemde en çok ilgi çekecek, sektörde bir ilk olan Altın Fuar Kredimiz sayesinde kuyumcularımız ulusal ve uluslararası fuarlara katılım öncesi, hazırlık amacı ile 6 aya varan vade ile kullanabilecekleri finansman desteği sayesinde daha rahat bir hazırlık dönemi geçiriyor.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page