top of page

FUAR ALANI YİNE LOOMIS GÜVENCESİNDE


Son 16 yıldır İstanbul Jewellery Show’a katılan, katılımcıların sergiledikleri tüm değerli takılarını, kıymetli taşlarını ve madenlerini yüksek güvenlik eşliğinde koruyan Loomis; yeni bir İJS’ye hazır. Loomis ile İJS, dünyanın en güvenlikli takı fuarlarından biri oluyor. Loomis kalitesini tercih edenler huzur içinde bir fuar geçiriyorlar…

Takvim yaprakları Ekim ayını gösterdiğinde sektörümüz için yine yeni bir İJS zamanı gelmiş demektir. 2000 yılından buyana İJS’nin hem Mart hem de Ekim ayağında, yüksek güvenlikli kasalama hizmetini önemli yatırımlar eşliğinde sağlayan ve bugüne kadar hiçbir güvenlik sorunu yaşatmayan Loomis; tüm hazırlıklarını tamamladı. Özel üretim 2.5 metreye 7 metre ölçülerinde dev 2 kasa ve tam donanımlı silahlı güvenlik personeliyle, kasalama, noktadan noktaya teslim hizmeti sunan Loomis; kuyumculuk sektörüne verdiği önemi tekrar gözler önüne serecek.

Loomis Satış Direktörü Demir Bükülmez; İJS’lerde Loomis’in adeta fuarın demirbaşı olduğunu ve her fuarda artan bir hizmet talebi aldıklarını, son yıllarda iki dev kasa ile fuarda yer aldıklarını söyledi.

Markalarının sadece İJS’de değil, ülkemizde düzenlenen tüm kuyum fuarlarında güvenli kasalama ve ürünleri belirlenen noktalara emniyetli bir şekilde ulaştırma hizmeti sunduğunu, en büyük amaçlarının fuara gelen katılımcıların huzur içinde, sergiledikleri ürünlerin akıbetinden endişe etmeden ticari faaliyetlerini sürdürmeleri olduğunu vurgulayan Demir Bükülmez; “Bu yıl fuarda , daha önce olduğu gibi, hem yerli ve hem de yabancı katılımcıların da ürünlerini taşıyıp, kasalayacağız. Sırf İJS’deki bu büyük organizasyon için yaklaşık 150 Loomis personeli seferber olmuştur” dedi.

Ana kasa sponsorluğu kapsamında; fuar öncesi gerekli güvenlik önlemlerini alarak, devasa büyüklüğe sahip, ekstra güvenlik donanımlarının bulunduğu özel kasaları fuar alanına taşıdıklarını belirten Bükülmez; kasalamak için kendilerine verilen tüm ürünlerin sigortalı bir şekilde muhafaza edildiğini, ürün teslim alırken ve teslim ederken özel mühürleme yaparak tüm riskleri ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Ülke çapında binlerce kuyumcunun değerli mallarını taşıyan ve kasalayan Loomis için İJS’ye katılmanın tamamlayıcı bir hizmet anlamı taşıdığını sözlerine ekleyen Bükülmez; fuara katılacak kuyum markalarının organizasyonu yapan kişilere öncelikle “Loomis fuarda olacak mı? “ diye sormalarının sektörün kendilerine duyduğu derin güveni yansıttığını ve Loomis olarak bu güvenden büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page