top of page

İTALYAN ZARAFETİ “GRAZIELLA” İLE NURUOSMANİYE’DE


1958 yılında, İtalya’nın Arezzo şehrinde Graziella Bu’nın öncülüğünde temelleri atılan ve prestijli bir aile şirketi olan Graziella Group; geçtiğimiz günlerde İstanbul’da toptan ve perakende mağazası açtı. Çemberlitaş, Nuruosmaniye Caddesi’nin üzerinde yer alan Graziella mağazasında çantadan aksesuara, saatten takıya kadar birbirinden özel İtalyan ürünleri çok şık bir ortamda sergileniyor.

Dünya devi, İtalyan fantezi takının ekol isimlerinden biri olan ve son yıllarda Elektro Form tekniği ile çok özel takılar üreten Graziella; İstanbul’daki ilk mağazasını geçtiğimiz aylarda Kapalıçarşı’ya komşu olan Nuruosmaniye Caddesi üzerinde açtı. Graziella Showroom & Türkiye Ofisi; hem perakende hem de toptan satış alanında hizmet sunuyor. 14-18, 21 ve 22 ayarlarda fantezi takı üreten Graziella; Dünya takı trendlerini belirleyen markalar arasında yer alıyor. Graziella Türkiye firma ortağı Fatih Demireller; markanın 2011 yılından bu yana Türkiye’de ticari faaliyette bulunduğunu, son yıllarda İJS’ye düzenli katılım gösterdiğini, İJS Ekim fuar öncesi, uzun bir hazırlık döneminin ardından açtıkları toptan ve perakende mağazasıyla artık yerleşik bir düzene geçmiş olduklarını söyledi. Bu sefer ilk kez İJS’ye hem çarşıdan hem CNR fuar alanından katılacaklarını, standlarına gelen konuklarını aynı zamanda yeni mağazalarında da ağırlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Türkiye genelinde her ilin en önemli kuyumcusuyla çalışmayı planladıklarını ve devamlılığı olan çalışma prensibiyle hareket edeceklerini kaydeden Fatih Demireller; “Türkiye üzerinde ayrıca yakın bölgelerdeki ülkelerle ticaret yapmayı da hedefliyoruz. Böylesine sisli bir havada, Türkiye’de Graziella’nın çok ciddi bir yatırım yapması hem ülke kuyumculuğuna hem de ülkemizin dinamik sosyoekonomik yapısına güvenin bir göstergesidir. Türkiye için de özel koleksiyonlar vitrinlere taşınacak. Yılda 4 kez yeni koleksiyonlar mağazamızda sergilenecek. Mağazamızda, Graziella ismini taşıyan saatleri, takıları, deri çanta, bayan ve erkek aksesuarları da yer alacak” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page