top of page

YILIN VAZGEÇİLMEZ TRENDİ GEOMETRİK TAKILAR


Mücevherat sektörünün lider markaları, kadınların feminen enerjisini en güzel yansıtan geometrik şekillii, pırlantalı ürün seçenekleri ile 2016 yılı boyunca modern şehir kadınının beğenisini kazandı.

Bu yıl çok sayıda markanın yer verdiği geometrik formların hakimiyetindeki koleksiyonlar, keskin hatlarıyla şehirli modern kadına hem güçlü hem de estetik bir görünüm katarken, günlük kullanımda da en çok tercih edilen modeller arasında oldular.

Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş, 14 ayar seçenekli geometrik keskin hatlar ile kolyeden, yüzüğe modern tasarımlar ile üretilmiş pek çok alternatif sunuyor. Siyah-beyaz pırlantaların ve geometrik şekillerin hâkim olduğu ürünlerde 2016-2017 Sonbahar-Kış trendlerinin en gözde modelleri sergileniyor.

Mücevher modasında minimalist akımının temsilcilerinden Atasay Gifty Pırlanta ise siyah pırlantalı yüzük, küpe ve kolye tasarımlarında kullandığı geometrik formlarla gittiği her yerde tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Ariş de, geçtiğimiz aylarda sunduğu geometrik ve ritmik şekillerin uyumundan oluşturulan minimal ürünleriyle mücevher severlerin beğenisini kazanan markalar arasında.

ALTINBAŞ ÜRÜNLERİ:

ATASAY ÜRÜNLERİ:

ARİŞ ÜRÜNLERİ:

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page