top of page

FUAR HAREKETLİLİĞİ SEKTÖRÜN BEKLENTİLERİNİ ARTIRIYOR


Kuyumculuk ve mücevherat sektörünü uzun yıllardır edindikleri tecrübe ile yakından tanıyan Adem Bilgiç ve Mehmet Öztürk’ün ortaklığıyla kurulan Safa Montür, üretimini gerçekleştridiği 8, 14 ayar pırlanta veya swarovski taşın kullanıldığı hem montür hem de bitmiş takılarıyla kısa sürede gösterdiği önemli bir başarı ivmesi yakaladı. Firma yetkilileri Adem Bilgiç ve Mehmet Öztürk Safa Montür’ün son dönem çalışmalarıyla ilgili Altın Dünyası’na konuştu.

Safa Montür; Cağaloğlu’nda bulunan geniş üretim merkezinde yüksek kalitedeki ürünleri ile müşterilerine konforlu bir ortamda sunum yapıyor. 2 yıldır, özellikle 14 ayar ürün grubunda sunduğu ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesiyle başarı performansını artıran Safa Montür, önümüzdeki dönemde sunmaya hazırlandığı ürünleri arasına anturaj takımlar ve kenarları taşlı tektaş montürleri de ekliyor.

Montür kategorisinde başarıyı getiren etkenlere değinen Safa Montür Firma Ortağı Adem Bilgiç , Safa Montür’ün olmazsa olmazlarını şöyle anlatıyor: “Montür kategorisinde kaliteli hizmet verebilmenin ön koşulları olan ürün kalitesi ve hızlı teslimat bizim de firma olarak benimsediğimiz olmazsa olmazlar arasında. Safa Montür olarak, ürün ve hizmet kalitemizden ödün vermiyor Müşteri memnuniyetinizi yukarılara taşımak adına siparişlerde erken teslimata önem veriyoruz”.

14 ayar pırlanta olmayan ürün grubundaki çalışmalarını büyük bir özenle gerçekleştirdiklerini dile getiren Adem Bilgiç, “Mücevher montürü üzerinde, swarovski taş kalitesiyle birebir aynı görüntüyü elde ediyoruz. Montür dışında bitmiş ürün grubunda tektaş, beştaş, tamtur ve üçlü mini set üretimi gerçekletiriyoruz. pırlantaya gösterdiğimiz özenin aynısını 14 ayar Swarovski ürünlerimize de gösteriyoruz” dedi.

Fuar döneminde oluşan hareketliliğin sektörün beklentilerini artırdığını söyleyen

Firma Ortağı Mehmet Öztürk ise “Fuar döneminde firmalar yoğun bir tempoyla çalışıyor ve yeni ürünler çıkarıyorlar. Bu da ister istemez bir hareketliliğe sebep oluyor. Beklentilerin olumluya dönmesi ise firmanın ürün kalitesiyle doğru orantılı. Kalitesiz ürünlerle fuarda hareketlilik yaşansa dahi firma için fuar sakin geçer.” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page