top of page

NACAR AUTOMATIC SAAT MODELLERİ…


Saatler, erkeklerin ömür boyu kullandıkları en önemli aksesuar olma özelliği taşıyor. Dolayısıyla beylere en mutlu günlerinde hediye edilebilecek alternatifler arasında ilk sırada saatler geliyor. Türkiye’nin en çok satan saat markası NACAR, Automatic koleksiyonu ile her saniye şık olmayı seçen damatlar için en özel hediye seçeneği olmayı başarıyor.

Erkeklere prestij ve tarz katan saatlerin markası NACAR, yeni Automatic koleksiyonu ile en özel günlerinde beylerin şıklığına şıklık katıyor. Yenilikçi tasarımıyla öne çıkan Automatic koleksiyonu saat modelleri yüksek kalitesiyle de kendine hayran bırakmayı başarıyor. ETA İsviçre otomatik mekanizmasıyla dikkat çeken NACAR Automatic serisinin erkek saat modelleri, her zevke ve kıyafete uygun olarak tasarlanıyor.

Tüm modeller hakiki deri bant, safir kristal cam, şeffaf safir arka kapak, 3 ATM su geçirmezlik özelliği ile de kalitesini gözler önüne seriyor. Yüksek standartlarıyla beylere hayat boyu ister iş hayatında ister günlük kullanımda özel bir imaj kazandırmak üzere tasarlanan modeller, kullanım konforuyla da fark yaratmayı başarıyor. NACAR’ın yeni Automatic koleksiyonu tüm Konyalı Saat mağazalarında sizleri bekliyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page