top of page

FUARDA SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI STEEL OLACAK


Kuyum sektörü için ürettiği yüksek teknolojiğe sahip özel makinelerle ve birbirinden iddialı özel model kalıplarıyla hem ülkemizde hem de yurtdışında son yıllarda ismi altın harflerle yazdıran Steel Kalıp & Makine; yine en son yeniliklerini İstanbul Jewellery Show’da yerini alıyor.

Binlerce farklı kalıp üretiminin yanı sıra, sektörün üretimde kullandığı makine ve ekipmanları yıllardır başarıyla üreten ‘Steel Kalıp Makine’ yine bir İJS’ye birçok yeniliğiyle hazır. Bu yıl ondan fazla uluslararası fuara katılan ve ülkemizi gururla temsil eden Steel; bu fuardaki birçok yeniliğini fuarın açılış gününe kadar sır gibi saklamayı tercih ediyor. Yeni makineleriyle ilgili “sektör mensupları bizzat gelerek yeniliklere şahitlik etsinler” diyen Steel Kalıp & Makine Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İzzet Çelik; “Yeni makinelerimizin yanı sıra bu fuarda özellikle çok zorlu modellerin press kalıplarını ziyaretçilere sunacağız. ‘Fusion tekniği ile ancak yapılır’ denen bazı özel tasarımların kalıplarını bizde gördüğünde herkes çok şaşıracak ve sevinecek” dedi.

Bu fuarın nasıl geçeceğini tahmin etmekte ilk defa bu kadar zorlandığını kaydeden Yusuf İ. Çelik; “Ben komşu ülkelerden gelmesi muhtemel alıcıların fuar performansını belirleyeceğini düşünüyorum. Özellikle Uzakdoğu’dan, Hindistan’dan birçok müşterimiz güvenlik endişesiyle fuara gelmeyeceklerini söylediler. Rusya’dan fuara gelen olmasını önemsiyoruz. Biz her İJS’den başarıyla çıktık. Sadece kendi firmam açısından değil sektör açısından da İJS’nin güzel bir sürpriz yaparak olumlu sonuçlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page