top of page

SEKTÖR PROFESYONELLERİ VICENZAORO'DA BULUŞTU


Dünyanın dört bir yanından gelen kuyumculuk ve mücevherat endüstrisinin önemli aktörlerinin katılımda bulunduğu Vicenzaoro, 3-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. 2016 dünya kuyumculuk ve mücevherat sektörü açısından önemli düşüşlerin yaşandığı bir yıl olarak kaydedilirken, uluslararası fuarlar da bu durgunluktan payını aldı.

Vicenzaoro Eylül, bir önceki organizasyona kıyasla herhangi bir gelişim göstermeden sabit konumunu korudu. Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan Vicenzaoro Dubai’nin tarihleri ise 17-18 Kasım 2017 olarak duyuruldu.

İtalya ve 35 farklı ülkeden 1300 marka; 115 farklı ülkeden gelen 19.000 ziyaretçi, alıcı ve sektör profesyonellerine en yeni koleksiyonlarını sundu.

Fuar katılımcılarının %37’sinin farklı ülkelerden gelen yabancı katılımcılar olduğu vurgulandı. Bu yıl Amerikalı katılımcıların sayısında, Meksika da dahil olmak üzere, güçlü bir artış görüldü. 19.000 fuar katılımcısının %40’ı rakamlara verimli alıcı olarak yansıdı.

Vicenzaoro Butik Show’da bu kez katılımcılar 5 grupta toplandı, her birini kendi referans değerleri, pozisyonlamaları, organizasyon sistemleri, üretim tipleri ve genel imajlarına bağlı olarak konumlandırıldığı Icon, Look, Creation, Expression ve Essence pavilyonlarında yer aldı.

Fuara Türkiye’den de çok sayıda firma katıldı. Fuarın çeşitli salonlarında yer alan özellikle altın kategorisine yönelik hizmet veren Türk firmalarının önemli bir kısmı fuardan beklentilerini karşıladı.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page