top of page

PADME DESIGNS'IN ÖZGÜN TASARIMLARI ŞEHIRLI KADINLARLA BULUŞUYOR


Günün modasına uygun özgün tasarımlar, değerli taşlardan oluşan aksesuarlar sunan Padme Designs, tasarımcı İpek Selek Adıgüzel’in özgün ve modern çizgileriyle yalın ve zarif tasarımları modaseverlere sunuyor.

Alışılagelmişin dışında, hikayesi olan koleksiyonlar yaratmaya devam eden İpek Selek Adıgüzel’in tasarımları, şık şehirli kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

“Om mani padme hum” yani; lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek yaratılan Padme Designs tasarımları ile 14K altın ve değerli taşlarla donatılan mücevherler, zaman içerisinde sahibiyle bütünleşiyor ve günlük hayatın koşuşturmacası içinde birer hatırlatıcı, “Daily Reminders” haline geliyor. Bataklık içinde yetişen bembeyaz bir lotus çiçeğinden bahseden mantra ve lotus çiçeğinin katman katman yaprakları, bilincin uyanışını ve yeniden doğuşu simgeleyerek Padme Design tasarımlarına hayat veriyor.

Zorluklarla "Silver Lining the Cloud" Koleksiyonu ile başa çıkın

İngilizce bir deyim olan "Silver Lining the Cloud"dan yola çıkılarak oluşturulan koleksiyon; o anda kötü ve olumsuz olarak yorumlayabileceğimiz olayların, olumlu yönlerini görmeyi ve umutsuzluğa kapılmamayı hatırlatıyor.

Koleksiyonda; Padme Designs'ın imzası haline gelmiş doğallığı yansıtan el yapımı asimetrik çizgilerden oluşan “altın bulutlar” yer alıyor. Pembe altın ağırlıklı koleksiyonda, beyaz altın parçalar da mevcut. Ürünlerin bir kısmında siyah ve beyaz pırlanta yer alırken, bir kısmında da çeşitli renkli taşlar, koleksiyona farklılık katıyor.

3 farklı formda bulut şeklinde kesilmiş labradorite, moonstone, tiger eye ve lapis lazuli taşları koleksiyona has doğal bir ışık yansımasına sebep oluyor. Labradorite taşı tutulan açıya göre mavi ışık yansıtırken, Moonstone ve tiger eye'ın ise adeta sedef gibi, şerit halinde bir yansıması oluyor. Lapis lazulinin içinde doğal altın parçalar yer alıyor ve taşa parıltı veriyor. Taşların 3 boyutlu kesimi bulutun formunu yansıtıyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page