top of page

DUBAİ TÜRKİYE TİCARET MERKEZİ KURULUŞUNDA SONA GELİNDİ!


Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetimi, en büyük ihraç pazarımız olan Orta Doğu’ya yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu pazara yönelik çalışmalarda son derece önemli rol oynaması beklenen Türk Ticaret Merkezi’nin kuruluşu ile ilgili son aşamaya gelindi. DMCC Başkanı Ahmed Bin Sulayem konu ile ilgili son detayları görüşmek üzere İstanbul’a geldi.

Daha önce mücevher ihracatçılarına duyurulan ve talep toplanan Dubai Türkiye Ticaret Merkezi projesi hakkında DMCC Serbest Ticaret Bölgesi olan Başkanı Ahmed Bin Sulayem, Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Özdemir İstanbul’da bir araya geldi.

Toplantıda Ahmet bin Sulayem ile Almas Tower'da kurulacak olan Ticaret Merkezi hakkında detaylar karar bağlandı. Sadece Birleşik Arap Emirlikleri’nin değil dünya mücevher endüstrisinin en önemli merkezlerinden biri olan Almas Tower, serbest ticaret bölgesinde yer alması sebebiyle son derece büyük avantajlara sahip durumda.

Dubai Türkiye Ticaret Merkezi'nin, Başta Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan gibi ülke pazarları için gümrük koşullarını kolaylaştıracağı ve bölge ülkeleri ile ticareti geliştireceği tahmin ediliyor.

Athan Güner ve Ahmed Bin Sulayem

Şirzat Akbulak, Mehmet Can Özdemir, Ayhan Güner, Ahmed Bin Sulayem

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page