top of page

KURTULAN’IN HER MODELİNDE BİR “HANEDAN” GİZLİ!


24 ayar has altınla geliştirdiği özgün model ve koleksiyonlarıyla dikkat çeken Kurtulan Kuyumculuk, tescilli markası "Hanedan"la Anadolu ve dünyada iz bırakmış uygarlıklar ve hanedanlara ait zengin mirası mücevhere işliyor.

Kurtulan Jewelry Hanedan Koleksiyonu

İlk 24 ayar serisine 1993 yılında Bizans Koleksiyonu’yla başlayan Kurtulan Kuyumculuk, parayı ilk kullanan Lidyalılardan Yunanlılara Romalılardan Osmanlılara kadar birçok medeniyetin günümüze kalmış eserlerini mücevhere taşıdı. Tezgahlarında el emeğiyle teknolojiyi sentezleyen Kurtulan, bugüne kadar Anadolu'nun kültür, sanat ve arkeolojik değerleri başta olmak üzere dünyanın farklı medeniyet ve uygarlıklarına ait eser, işaret ve izleriyle bezenmiş mücevherlerini dünyaya sunuyor. Kurtulan, 1993’ten başlayarak 23 yıl süren uluslar arası ödüller ve başarılarla dolu marka yolculuğunda Anadolu ve Mezopotamya toprakları başta olmak üzere dünyada iz bırakan uygarlık, medeniyet ve kültürlere ait izleri, işaretleri, değerleri ve motifleri, 24 ayar has altın kullanarak mücevherle buluşturdu.

Kurtulan Jewelry Hanedan Koleksiyonu

Bugün, uluslar arası bir mücevher fuarında ya da bir mücevher perakendecisinde elinize aldığınız her Kurtulan markalı üründe, tarihte kendi medeniyetini ve uygarlığını kurmuş bir ulusun, bir imparatorluğun veya bir hanedanlığın izlerini, esintileri ve işaretlerini mutlaka görürsünüz. Kurtulan, 24 ayar has altın tercihiyle farklılığını ortaya koyarken, uygarlık ve medeniyet esintileri taşıyan gizemli hikayeler yüklü mücevherleriyle kültür elçiliği misyonunu yüklenmiş durumda. Kurtulan, model ve koleksiyon çalışmalarında ağırlıkla işlediği konuların başında ise tarihe damgasını vurmuş hanedanlar ve söz konusu hanedanlara ait iz, işaret değer ve kültürleri oldu. Marka, bugüne kadar Hitit, Frig, Urartu, Lidya, Bizans, Selçuklular ve Osmanlı hanedanlarına ait değerleri, simgeleri ve işaretleri, yüzük, kolye, bilezik ve broşlara taşıdı. Kurtulan, tescilli markası “Hanedan” ismi altında yaptığı bu yeni koleksiyon çalışmasında 24 ayar has altını değerli taşlarla birlikte kullandı.

 

Kurtulan, 24 ayar has altın tercihiyle farklılığını ortaya koyarken, uygarlık ve medeniyet esintileri taşıyan gizemli hikayeler yüklü mücevherleriyle kültür elçiliği misyonunu yüklenmiş durumda.

 

Kurtulan Jewelry Hanedan Koleksiyonu

Zengin ürün yelpazesi Kurtulan Kuyumculuk, yurt içi ve yurt dışında hitap ettiği farklı ve kozmopolit müşteri kitlesinin taleplerine göre, çok geniş, çeşitli ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunuyor. Amerika kıtasına uygun büyük ve gösterişli ürünlerden oluşan global takı setleri sunarken, İç ve Kuzey Avrupa tüketicileri için de daha az floral, biraz daha düz ve çok fazla çeşitlenmemiş, değişik malzeme kullanılmamış ürünler hazırlıyor. Uzak Doğu ülkeleri için ise Uzak Doğu kültür kodlarıyla Anadolu kültürünü birleştirerek biraz modern çizgilerden oluşan koleksiyonlar üretiyor. Kurtulan, söz konusu model ve koleksiyonları geliştirirken, tasarımların hikayesi ve orijinine büyük önem veriyor.

Kurtulan, HKTDC Hong Kong Eylül-Mart- Haziran, JCK Las Vegas, JA New York’un Ocak- Temmuz-Ekim fuarları, Miami Jewelers İnternational ve İstanbul mücevher fuarlarında (Mart- Ekim) Anadolu başta olmak üzere dünyanın farklı kültür ve tarihi zenginliklere ait izleri taşıyan mücevherlerle Türkiye’yi yıllardır başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page