top of page

FİNALİSTLER SPONSORLARINI BEKLİYOR


9. AJUR Mücevher Takı Tasarım Yarışması finalistleri belli oldu. Finale kalan tasarımlar sponsorlar tarafından üretilecek. Gala Gecesi'nde tasarımlar binlerce kişiye sponsor firmaları ile birlikte tanıtılacak. Tasarımlar aynı zamanda medyada da geniş yankı bulacak.

Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından bu sene Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışmasının dokuzuncusu düzenlenmektedir. Yarışma başvuruları 2 Aralık itibari ile sona erdi ve tasarımlar jüri tarafından değerlendirildi; Altın ve Mücevher Kategorilerinde yarışacak toplam 20 tasarım finalist olarak seçildi.

Yarışmamıza katılan tüm tasarımcılarımıza gösterdikleri ilgi ve emekleri için teşekkür eder, finalist eserlerin sahiplerini tebrik ederiz. Finalist 20 tasarımın üretilmesinden sonra, jürinin yapacağı son değerlendirmenin ardından dereceye giren eserler belirlenecek ve 17 Mart 2017'de ödül töreni düzenlenecektir.

Her sene olduğu gibi bu sene de sektörün öncü firmaları bu eserlerin üretilmesi aşamasında söz sahibi olacaklar. Siz de üretim aşamasında sponsor olarak bu önemli organizasyonda rol almak isterseniz bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Üretimi gerçekleştirilecek olan tasarımları aşağıda bulabilirsiniz.

Ayrıca, tasarım paftalarını Mücevher İhracatçıları Birliği'nin Çemberlitaş Ofisi'nde detaylı olarak inceleyebilirsiniz. İletişim:

Nalan Çatalbaş (0 530 680 5592)

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page