top of page

ALTINBAŞ’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE AŞK’INIZA ÖZEL YEPYENİ KOLEKSİYON: “SARMAŞIK”


Altınbaş, insanoğlunun varoluşundan bu yana gelen en yüce duygu olan aşkın taçlandığı Sevgililer Günü’ne özel yepyeni bir koleksiyon tasarladı. Ölümsüz aşkın simgesi olan pırlanta; pembe ve beyaz altın ile buluşarak “Sarmaşık” adının verildiği özel tasarımlarda hayat buldu. “Sarmaşık” iki bedeni simgeleyen iki taş ürünüyle, aşk’ı tek vücutta sonsuz kılıyor.

Sonsuz asaleti zarif tasarımlarıyla buluşturan Altınbaş, Sevgililer Günü için hazırladığı koleksiyonu ile sevdiklerinize aşkı anlatıyor.

Altınbaş, insanoğlunun varoluşundan bu yana gelen en yüce duygu olan aşkın taçlandığı Sevgililer Günü’ne özel bu yıl da yepyeni bir koleksiyon tasarladı. Ölümsüz aşkın simgesi olan pırlanta; pembe ve beyaz altın ile buluşarak “Sarmaşık” adının verildiği özel tasarımlarda hayat buldu.

Altınbaş, “Sarmaşık” ismi ile hem aşkın kökenine hem de kelimenin içinde barındırdığı ‘‘aşık’’ sözcüğüne sahip çıktı. “Sarmaşık” iki bedeni simgeleyen iki taş ürünüyle, aşk’ı tek vücutta sonsuz kılıyor.

Kolye ve yüzükten oluşan “Sarmaşık” koleksiyonu sonsuz sevgisini anlatmak isteyenleri bir araya getirerek, aşkın en özel gününü unutulmaz kılacak.

Sarmaşık tasarımlı ürünler 990 TL’den başlayan fiyat seçenekleriyle Altınbaş mağazalarında ve online satış sitesi www.altinbas.com ’da satışa sunuluyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page