top of page

''ÜLKEMİZE GÜVENİYORUZ, YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ''


Türk kuyumculuk ve mücevherat sektörünün istikrarlı büyüme trendine sahip firmalarından Acarın Kuyumculuk’un ile yeni mağazasını gerçekleştirilen görkemli açılış töreni hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda önemli kişi de katıldı.

Son yılların en istikrarlı firmalarından biri olan Acarın büyümeye devam ediyor. Firmanın yeni mağazası, İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin katıldığı görkemli açılışla Elazığ’a hizmet vermeye başladı. Yalnızca Elazığ’ın değil Türkiye’nin en büyük mağazalarından biri niteliğindeki işletme aynı zamanda firmanın merkez yönetim ofisi ve toptan satış merkezi olarak da hizmet verecek.

40 yılı aşkın bir süredir sektöre hizmet verdiklerini belirten Hakan Acar, perakende, toptan, üretim ve ihracat kulvarlarında yakaladıkları istikrarlı büyüme trendini devam ettirmek istediklerini ifade ederek şu noktaların altını çizdi; ‘’Babamızın attığı sağlam temeller üzerine kurulan Acarın markamız ile istikrarlı büyümemize devam ediyoruz. Perakendecilik alanında hizmet vermeye başladığımız sektörde uzun bir süredir üretim, toptan ve ihracat alanında da faaliyet gösteriyoruz. Elazığ’ın yanı sıra İstanbul Kuyumcukent’teki üretim tesislerimizde ürettiğimiz ürünlerin önemli bir kısmını yurtdışına ihraç ederek ülkemize değer katıyoruz.''

 

Babamızın attığı sağlam temeller üzerine kurulan Acarın markamız ile istikrarlı büyümemize devam ediyoruz.

 

''Ülkemize güveniyoruz, yatırımlarımıza devam ediyoruz''

‘’Ülkemize, ekonomimize ve hükümetimize güveniyoruz. Ülkemizde yaşanan sıkıntıların geçici olduğunu biliyoruz. Her alanda bir olmamız ve üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Bizler de yaptığımız çalışmalarla istihdama ve ihracata destek olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bundan sonra da durmaksızın çalışmaya ve ülkemize, Elazığ’ımıza ve sektörümüze değer katmaya devam edeceğiz.

Elazığ’ın gurur kaynağı

Mağazanın açılışında konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Acar Ailesi’nin Elazığ’da yaptığı başarılı çalışmaların İstanbul’da da devam ettiğini, ortaya koydukları faaliyetlerle ülke ekonomisine değer katan firmalardan birisi olarak Acarın Kuyumculuk’un Elazığ’ı sadece İstanbul’da değil, gerçekleştirdiği ihracat ile yurt dışında da başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade etti.

İşbirliğimiz artarak devam ediyor

Açılışa katılan isimlerden biri olan İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç ise yaptığı değerlendirmede şu noktaların altını çizdi; ‘’Acarın Kuyumculuk ile uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz var. Bu işbirliğimiz Acarın’ın İstanbul Kuyumcukent’te de üretim tesisi açmasıyla hız kazanmıştı. İki firma arasındaki işbirliği gelişmeye devam edecektir. Acar Ailesi’ni tebrik ediyorum.’’

Altınbaş Holding ile çalışmalar hız kazanacak

Metin Hoca ve Kenan Görgü de Altınbaş Holding adına açılışa katılan isimler arasında yer aldı. Acarın Kuyumculuk ile uzun yıllara dayanan ticari ilişkileri olduğunu belirten Metin Hoca ve Kenan Görgü önümüzdeki dönemde yapılacak ortak çalışmaların da altyapısının hazırlandığını ifade ettiler.

Tüm sektöre örnek olmalı

Açılışa katılan isimlerden biri olan Ekol Kuyumculuk Genel Müdürü Ercan Zeren, Acarın firması ile çok uzun yıllara dayanan işbirliklerinin olduğunu, bu işbirliğinin her geçen yıl daha da geliştiğinin altını çizerek, firmanın açtığı yeni mağazanın tüm sektöre örnek olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page