top of page

ALIM HEYETİ BİR KEZ DAHA FUARA HAREKET GETİRDİ


Türkiye’nin en büyük alım heyeti organizasyonu rekoruna imza atan Mücevher İhracatçıları Birliği bir kez daha başarılı bir alım heyeti gerçekleştirdi. Alım heyeti kapsamında İstanbul’a gelen 1000’in üzerinde yabancı alıcı fuarın hareketli geçmesinde önemli rol oynadı.

Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilen alım heyeti organizasyonu her fuarda olduğu gibi bu fuarda da İstanbul Jewelry Show katılımcılarının yüzünü güldürdü. Birlik tarafından İstanbul’daki otellerde ağırlanan 1000’in üzerinde nitelikli alıcı İstanbul Jewelry Show’u ziyaret etti. Alım heyetinin etkisi fuar süresince alınan siparişlere de yansıdı. Çevre coğrafyada yaşanan sorunlara rağmen olumlu bir fuar geride kaldı. Alım heyeti organizasyonlarının fuara katkıları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kamar şunları söyledi; ‘’Birliğimizin düzenlediği alım heyeti organizasyonları gelişmeye devam ediyor. Bir yandan misafir sayımız artarken diğer taraftan da yaptığımız önemli araştırma çalışmaları ile bu ziyaretçilerin niteliğini de yükseltiyoruz. Her geçen sene daha fazla sayıda ve daha nitelikli misafirler fuarımızı ziyaret ediyor. Bu durum ihracatçı firmalarımızın fuarda aldıkları siparişlere de yansıyor. Türkiye’nin en büyük alım heyeti organizasyonuna imza atan birliğiyiz. Bu organizasyonlar ile fuarımıza ve dolayısıyla ihracatçılarımıza destek olmaya devam edeceğiz.’’

Türk Hava Yolları’nın da fuara gelen ziyaretçilere uyguladığı indirimin etkili olduğunu belirten Mustafa Kamar bu uygulamaların devam etmesinin sadece mücevher ihracatçıları için değil bütün sektörler için faydalı olacağının altını çizdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page