top of page

ANNELER GÜNÜ’NDE MANEVİ DEĞER ÖNCELİĞİMİZ


Sektörümüzün köklü markalarından Altıniş Byahlat, yaklaşan Anneler Günü sebebiyle birbirinden şık ve tasarımından üretimine kadar her kademesinde büyük emek harcanmış takılar hazırladı. Mehtap Ahlat Mermutlu yönetimindeki Altıniş Byahlat; anne gözüyle anneler gününe hazırlandı.

Her yıl Anneler Gününde yeni tasarımlar, yeni koleksiyonlar vitrinlerine taşıdıklarını kaydeden Mehtap Ahlat; “Ben de bir anne olarak Anneler Gününde hatırlanmaktan mutlu oluyorum. Fakat bu özel günde nasıl bir hediye alacağımdan ziyade, çocuklarımın ve eşimin bana sevgiyle yaklaşmaları, sevgi dolu sözler telaffuz etmeleri en kıymetli hediyeden bile çok daha fazla sevindiriyor” dedi.

Ahlat; sözlerini şöyle sürdürdü: “Takılarımızı hazırlarken her aşamada büyük bir özen gösteriyoruz. Hediyeyi hediye yapanüstündeki maddi değer değil içindeki manevi anlam yoğunluğudur. Takımızı önce biz beğeniyor ardından içimize sinerse vitrinlerimize taşıyoruz. Kısacası hazırladığımız ürünlere maddi değerinin çok daha üstünde manevi anlamlar yüklemeye özen gösteriyoruz. Ürünlerimizi armağan edecek kişilerde bu ayrıntıya dikkat etsinler. Armağan etmeden önce bir daha ürünümüze bakıp bu ürün şekillene kadar ne aşamalardan geçmiş diye düşünsünler isteriz. ”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page