top of page

Canlanma zamanı!


Baharla birlikte doğanın yeniden canlanmasından esinlenen Jival; renkli, eğlenceli, enerjik ve bir o kadar da şık bilekler tasarladı.

Güneşin yüzünü gösterdiği bu günlerde, ruhumuz da bedenimiz de kıpır kıpır... Özgün tasarımlarıyla baharın gelişini müjdeleyen Jival, bileklik koleksiyonuna eklediği yeni tasarımlar ile yine göz alıyor. 14 ayar altın kullanılarak tasarlanan zarif bilekliler, çiçek, kalp, anahtarlık gibi mineli figürler ile hareketleniyor. Hayat enerjisini yükselttiğine inanılan zirkon taşları, ışıltılı renkleri ile baharın canlılığını yansıtıyor. Yalın çizgilerdeki aksesuarları sevenler için ideal olan bileklikler, farklı kombinlerin tamamlayıcısı olacak.

İlk görüşte aşk...

Siz de bu yüzüklerin büyüsüne kapılacaksınız...

Bazen güzel bir sürpriz bazen romantik anların tanığı bazen de stil tamamlayıcısı yüzükler... Jival, farklı formlardaki taşlı yüzük tasarımlarıyla kadınların gönlünü fethediyor.

Jival seçkin zevk sahipleri için ustalıkla işlenen, zarif çizgilere sahip birbirinden şık yüzük tasarımlarına imza attı. Stiline romantik bir dokunuş yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi yüzükler, Jival'in yorumuyla ayrı bir ruh kazanıyor. 14 ayar altın kullanılarak hazırlanan yüzükler; kalp, mekik, damla, yuvarlak, kare gibi farklı kesimlere sahip zirkon taşlarla bütünleniyor. Işıltısıyla göz alan taşlar, Jival'in yaratıcı gücü ile birleşerek çarpıcı bir tasarıma dönüşüyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page