top of page

STEEL’İN BAŞARISI TÜRKİYE’NİN BAŞARISI


Steel Kalıp& Makine; İstanbul Jewellery Show’da yine ‘Made In Turkey’ kaşesiyle başarılı çalışmalara imza attı. Her fuarda olduğu gibi birçok yeni makinesini görücüye çıkaran Steel; ileri teknolojisi, yenilikçi yaklaşımı ve dışa bağımlılığı ortadan kaldırma felsefesiyle yerli, yabancı fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Birçok yeni makineleri, özel kalıp modelleriyle müşterilerinin karşısına çıkan Steel; tamamı kendi bünyesinde üretilen ileri teknolojiye sahip makineleriyle “Made In Turkey” kaşesini yabancı ve yerli konuklara gururla sundu. Steel Kalıp& Makine Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İzzet Çelik; başarıyla geçen bir İJS’de bu yıl, yabancı alıcıların stantlarını daha fazla ziyaret ettiğini ve İran, Irak, Filistin, Ermenistan, Lübnan, Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır, Tunus gibi kuyum üretiminin gelişmekte olduğu ülkelerden alıcılarla tanıştıklarını söyledi.

Altın toplu takıların üretiminde geçen yıl ‘topa kalem atan makineyi’ sektöre sunduklarını, bu yıl da altın top üreten makineyi tanıttıklarını kaydeden Yusuf İ. Çelik, “Her yıl sektörümüzün üretim ihtiyacına cevap verecek yenilikleri mutlaka standımıza taşıyoruz. Dışa teknolojik bağımlılığı azaltacak çalışmalar içinde olmaya büyük önem veriyoruz. Esasında Steel’in her başarısı, ülkemizin başarısıdır” dedi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page