top of page

Tekin Seyrekoğlu: Fuar en az 6 gün olmalı


Fuar için Türk Kalp Vakfı iş birliği ile kârı vakfa kalmak üzere özel bir kalp koleksiyonu sunan Tekin Seyrekoğlu firması fuardan memnun ayrıldı

Sektörün öncü firmalarından Tekin Seyrekoğlu, fuarın geçmiş yıllarda olduğu gibi yine en az altı gün olması gerektiğini bildirdi. Seyrekoğlu, fuarın her zaman kendileri için anlam ve öneme sahip olduğunu belirterek, "Fuarın bizim için amacı her zaman için uluslararası alanda mutlaka heyecanla ürettiğimiz yeni ürünleri alıcılarımıza tanıtmaktır" dedi. Alım güçleri Ortadoğu’daki olumsuzluklara rağmen yine de fuarın kötü geçmediğini hatta memnun kaldıklarını dile getiren Seyrekoğlu, "Bu fuara büyük bir Ar-Ge ile çalıştık daima ve daima ekonomik şartlar ve ortam ne olursa olsun iş hızı kesilmemeli, iş hızı kesilirse ekonomik dengeler bozulur. Biz 12 ay Ar-Ge yaparak ve bunu çoğaltarak müşterimize sunmaya çalıştık. İyi geçtiğine inanıyorum" dedi.

Süre uzatılmalı

Fuarın süresinin yetersiz olduğunu ileri süren Seyrekoğlu, şöyle devam etti:

"En önemli konulardan biri de şeylerden biri fuarın çok kısa oluşu çok eskilerden bir haftaydı sonra altı güne, 5, 4 güne düştü. Dört gün çok kısa bir süre bunun mutlaka 6 güne çıkarılması yanındayım., iki gün kısa bir süre herkes stantlarını tam olarak bitiremiyor bu da büyük bir sorun bu bakımdan özellikle tüm kuyumculuk sektöründe özellikle mart fuarı altı güne çıkarılmalı. 20 yıldır hep beklentimiz var her yıl bir şovumuz konseptimiz oluyor. Bu yıl da sosyal içerikli bir şey yapalım istedik ve kalp vakfı ile devreye geçtik. Karı kalp vakfı olmak üzere kalpler ürettik. Hem bizim bünyemizde hem de internette satılacak. Biz sadece maliyetini alacağız, tüm karı vakfa kalacak. Turizm inşallah iyi olur hepimiz için ülkemiz için önemli turizm. Sektörümüz, turizme ve halkın alım gücüne bağlı olarak sektördür."

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page