top of page

“KARALTIN” YENİ YERİ İÇİN ŞEREF HAN’I TERCİH ETTİ


Ülkemizin önde gelen kuyum markalarından biri olan, başta Trabzon Hasırı olmak üzere kelepçe ve köstekli setler, kolye üretimiyle piyasada yakından tanınan Karaltın Kuyumculuk; Nuruosmaniye Caddesi’nde yer alan Ağaoğlu Kuyumcular Çarşısı’ndan, sektörümüzün kalbinin attığı yine aynı cadde de bulunan Şeref Han’da geçiş yaptı. Şimdi Karaltın; Kapalıçarşı’ya artık 50 metre daha yakın….

Kuyum camiasının kalbinin attığı Nuruosmaniye’de yer alan Şeref Han’a taşınan Karaltın Kuyumculuk; yeni yerinde çok daha geniş bir alanda müşterilerine hizmet sunmaya devam edecek. Şık ve sade bir iç mimari çalışması yapan, geniş ürün stoklarını yeni toptan mağazasına taşıyan Karaltın Kuyumculuk; Şeref Han’a şeref verdi. Karaltın Kuyumculuk firma sahibi Cevat Kara; mevcut yerlerine artık sığamaz bir hale geldiklerini, yeni yerlerinde hem daha çok ürün sergileme imkanı sağlayacaklarını hem de müşterilerini daha konforlu bir ortamda ağırlama imkanı bulacaklarını söyledi.

Eski showroomlarının 50 metre yakınında bulunan, kuyum camiasının önde gelen markalarının yer aldığı Şeref Han’ın birinci katında dış cepheye bakan çok şık bir mağazaya geçiş yaptıklarını belirten Cevat Kara; “Yeni yerimizle birlikte İstanbul’daki müşterilerimize daha efektif ve hızlı bir şekilde cevap vereceğiz. İstanbul satış pazarlama ekibimizi de genişletiyoruz. Yaklaşık 2 kat genişleyen yeni yerimizde, daha önce fazla sergileme şansını bulamadığımız yeni ürün gruplarımızın da sunumunu yapacağız” diye konuştu.

Düğün sezonunun yavaş yavaş başlaması ve altın fiyatlarındaki hafif düşüşün Trabzon Hasır satışlarında belirli bir hareketliliğe yol açtığını sözlerine ekleyen Kara; 2017 yılının 2016’dan daha iyi geçeceğinin net bir şekilde ortaya çıktığını, ülkemizin huzurlu ve istikrarlı ortamının ekonomiye de müspet bir şekilde yansımaya başladığını dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page