top of page

14 AYAR’DA YENİ BİR ADRES: AREM KUYUMCULUK


Kısa bir süre önce yeni kurduğu firmasıyla 14 ayar takı kategorisine giriş yapan Ufuk Erdur, titiz çalışma prensipleriyle 20 yıldır edindiği mesleki tecrübesini “Arem Kuyumculuk” adı ile hayata geçiriyor. Firma Sahibi Ufuk Erdur, faaliyetleri ve gelecek hedeflerine ilişkin sorularımızı yanıtladı.

Firmanızın oluşum aşaması ve dünden bugüne gelişiminden bahsedebilir misiniz?

19 sene çalıştığım ve bir okul olarak gördüğüm Şener Kuyumculuk Okulu’ndan mezun olduktan sonra uzun süredir kendi işimi yapma arzumu gerçekleştirdim ve kendi firmamı kurdum. Henüz 1 yaşında bir firmayız fakat sektörde 20. yılımız. Bu arada tüm öğrettikleri için ustam, patronum ve abim olan Zeki Şener’e şükranlarımı sunarım.

Arem Kuyumculuk olarak verdiğiniz hizmetler neler?

Arem Kuyumculuk olarak hayalet kolye uçları ağırlıklı olmak üzere küpe ve bileklik çeşitlerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Rekabetin arttığı günümüzde ve durgun pazar koşullarında rekabet üstünlüğünüzü korumak için uyguladığınız stratejilerle ilgili neler söylemek istersiniz?

Rekabet ve durgun pazar koşulları arasında nefes almamızı, kendimize özgü tasarımlarımlar üretiyor ve bunları sürekli güncelliyor oluşumuza borçluyuz. Bunun yanı sıra müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmayız. Zaman zaman 1 gram küpe için Kuyumcukent’e günde iki kez giden ve müşterimizin işini çözen bir firma karakterimiz var. O nedenle durgun piyasa koşullarında bile rekabet üstünlüğümüzü koruyoruz.

Son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında sektörle ilgili değerlendirmeleriniz nelerdir?

Sektörümüzün önü açık. Genç tasarımcılara tasarımlarını hayata geçirecekleri, hayallerini gerçekleştirecekleri imkanlar daha sık tanınmalı. Yurt dışı trendler takip edilmeli ve mutlaka firmaların yurtdışı ihracat hedeflerini hızlandırmaları gerekmektedir.

2017 yılına ilişkin beklentileriniz neler?

2017 yılı beklentilerimiz öncelikle mevcudiyetimizi muhafaza etmek. Pozitif olmak ve enerjimizi yüksek tutmak. Arzumuz, yenilikçi ve gelişime açık bir vizyon ile 2017 yılını tamamlamak.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page