top of page

BOUCHERON ÜNLÜ SERPENT BOHÈME KOLEKSİYONUNU YENİDEN KEŞFEDİYOR


Ünlü moda evinin mücevher koleksiyonunun yenilenmiş yüzü renkli değerli taşları ilk defa tüketiciye sunuyor ve yeni bir saat tasarımını gün ışığına çıkartıyor.

Bu aydan itibaren Boucheron butiklerinde alıcıya açık olarak Serpent Bohème koleksiyonu eğlence ve ulaşılabilirlik üzerine odaklanıyor. Ametist, sitrin, oniks, beyaz inci ve lapis lazuli taşlarının yer aldığı yeni koleksiyonda taşlar üst üste takılan yüzükler, kolye uçları, küpeler ve kolyelerden oluşuyor.

Yeni renkli taş eklentilerine rağmen Boucheron, koleksyionun tasarımına sadık kaldı. Her parça özel damla şeklinde bir yılanbaşı ve elde işlenmiş sarı, rose ve beyaz altından yılan vücuduna sahip.

Frédéric Boucheron tarafından 1858 yılında kurulmuş olan Fransız moda evi Paris’in Place Vendôme’unda ortaya çıkan ilk mücevhercilerdendi. Serpent Bohème koleksiyonu ilk kez görücüye 1968 yılında çıktı fakat mücevher evinin ilk yılanlardan esinlenilmiş koleksiyonu 19.yüzyıla dayanıyor, Frédéric Boucheron’un eşine hediye ettiği koruyucu bir tılsım gibi olan yılan kolyesiyle.

Boucheron’un bu koleksiyonu arşivinden ilham alıyor ve Serpent Bohème koleksiyonuna eğlenceli bir hava katıyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page