top of page

Chopard ve Rihanna iş birliği ile “Haute Joaillerie Collection”


Lüks mücevher markası Chopard, özel ve sınırlı sayıdaki koleksiyonu “Haute Joaillerie, “Rihanna ♥ Chopard” için Rihanna ile işbirliği yaptı. Chopard'ın Eşbaşkanı ve Kreatif Direktörü olan Caroline Scheufele, koleksiyon için doğrudan Rihanna’nın doğduğu yer olan Barbados'tan esinlendiklerini, koleksiyonun ruhunu Barbados'un bahçeleri ve coşkulu karnaval ruhundan aldığını söylüyor.

Scheufele, "Rihanna ve ben koleksiyonlarda yakından işbirliği yaptık, böylece her parçada durdurulamaz enerjisini, güçlü yaratıcılığını ve doğal tasarım anlayışını hissedebilirsiniz. Benzersiz tarzıyla, insanların görme biçimini ve takı takma şeklini yeniden belirliyor "dedi.

Kolleksiyon, çiçek motiflerinin yanı sıra çizgiler, elmaslarla bezenmiş geometrik şekiller ve çok renkli değerli taşlar içeriyor.

BURADA RENKLİ KÜPE GÖRSELİNİ KULLANALIM

“Her zaman Chopard'ın zarif takılarına aşık oldum, onlarla bir koleksiyon tasarımı yaptığıma hala inanamıyorum" diyen Rihanna, Grammy ödül töreninde üzerinde gördüğümüz bu koleksiyona ait küpeleri için "Kullanmak için herkesin görmesini bekleyemezdim."diyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page