top of page

JİVAL MAGAZİN 2017 KAPAĞINDA TUĞBA ÖZERK’İ AĞIRLADI


Jival markası tarafından yılda bir defa yayınlanan Jival Magazin’in 2017 yılı yeni sayısı çıktı. Ünlü besteci ve şarkıcı Tuğba Özerk’in konuk olduğu dergide, keyifli bir röportaj gerçekleştirildi. Sanatçı, müzik dünyasından, modaya, dünden bugüne özel hayatıyla ilgili deneyimlerini paylaştı.

Gençoğlu Grup şirketlerinden Mioro ve Jival’in altın ve pırlanta yeni koleksiyonları ve grubun 2016 yılında satın aldığı Starcity Outlet Center’ın renovasyon süreçlerine dergide yer verildi.

Tuğba Özerk’in yanı sıra moda dünyasının; en yaratıcı, yetenekli tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı’nın samimi röportajıyla renklenen Jival Magazin, Türkiye genelindeki yaklaşık 800 Jival satış noktasında mücevher ve takı severlerle buluşuyor.

Sıra dışı değerli taşlarda Jival imzası

Jival’in özgün tasarımlardan oluşan koleksiyonunda yer verdiği, pırlanta ve değerli renkli taşların birleşimi setler elit zevkleri hitap ediyor. Kolye, küpe ve yüzükten oluşan mini setler, taşların ışıltısını sevenleri kendine çekiyor.

Nadir bir mücevher olan tanzanit, mavi rengiyle zihnin ve kalbin enerjisini artıran bir taş olarak biliniyor. Damla şeklinde kesimiyle öne çıkan, sıra dışı ve değerli taş, pırlanta ile çevrelenerek benzersiz bir güzelliğe dönüşüyor.

Pembe beril olarak da bilinen morganit, Jival’in özel tasarımında beyaz altın ve pırlanta ile bütünlenerek rengini daha da mükemmel yansıtıyor. Duyguları dengeleyen bir taş olan morganit, oval kesimiyle zarif bir çekicilik yaratıyor..

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page