top of page

Goldist, fuarda yazılım ihraç etmeyi hedefliyor


Kurtulan Kuyumculuk danışmanlığında geliştirilen ve otomasyonda özgün çözümler sunan Goldist Kuyumcu Yazılımı, Ekim Fuarı’nda paket programını ihraç etmeyi hedefliyor.

İki yılı aşkın bir süredir üretici, toptancı ve perakendecilere otomasyonda özgün çözümler sunan Goldist Yazılım, 12-15 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Mücevher Fuarı’nda da stand açarak yerli ve yabancı alıcılarla bir araya gelecek. İç piyasada üretici, toptan ve perakende noktalarında ciddi bir potansiyele sahip olan Goldist Kuyumcu Yazılımı, Ekim Fuarı’nda işletmelerde işlerin sağlıklı bir şekilde yürümesi ve hızlanmasını sağlayan otomasyon yazılım teknolojisini yabancı alıcılara da ulaştırmayı hedefliyor.

Goldist Yazılım Uzmanı Cemal Kazık, Ekim Fuarı’nın iyi geçeceğine inandığını belirterek, “Goldist Kuyumcu Yazılımı olarak sektöre hizmete başladığımız günden beri İstanbul fuarlarına katılıyoruz. Perakendeci, toptancı ve üreticilerle ilk temasımızı ve bağlantımızı bu fuarlarda kurduk. Ekim Fuarı’nın da hem Goldist, hem de diğer katılımcılar açısından iyi geçeceğine inanıyoruz. Uzakdoğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri başta olmak üzere birçok ülkeden profesyonel alıcıları fuara bekliyoruz. Goldist olarak bugün, İstanbul başta olmak üzere Ankara, Antalya, Konya ve Muğla’da yüzlerce üretici, toptancı ve perakendecilerden oluşan önemli bir müşteri kitlesine sahibiz. Son zamanlarda otomasyonda sunduğumuz çözümlere perakendecilerimiz ve gümüş takı işletmeleri de büyük ilgi gösteriyor. Biz, geçtiğimiz fuarlarda, yabancı alıcılara da Goldist Kuyumcu Yazılımı’nı anlattık ve onlarla bazı görüşmeler yapmıştık. Bu fuarda, söz konusu yabancı alıcılarla süreci tamamlayarak Goldist Yazılımı’nı ihraç etmeyi amaçlıyoruz. Böylece, yurt dışına da otomasyon teknolojimizi transfer etmiş olacağız.” dedi.


Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page