top of page

LOOMIS’İN GİRDİĞİ YERE RİSK GİREMEZ


Yıllardır İstanbul Jewelry Show’a katılan, katılımcıların sergiledikleri tüm değerli takılarını, kıymetli taşlarını ve madenlerini yüksek güvenlik eşliğinde koruyan Loomis; yeni bir fuara hazır. Loomis; her fuarda büyüyen 48 tonluk iki dev kasasıyla fuar katılımcılarının ürünlerini fuar boyunca güvenle kasalayacak. Loomis ile İJS’ye katılanlar konforlu ve güvenli ticaret yapmanın huzurunu yaşayacak, hayatlarında risk olmayacak.

2000 yılından buyana İJS’nin hem Mart hem de Ekim ayağında, yüksek güvenlikli kasalama hizmetini önemli yatırımlar yaparak sağlayan ve bugüne kadar hiçbir güvenlik sorunu yaşatmayan Loomis; tüm hazırlıklarını tamamladı. Özel üretim 2 dev kasasıyla fuar katılımcılarının ürünlerini güvenle muhafaza eden Loomis; son dönemde fuara katılan yabancı firmalara da hizmet sunuyor. İsteyen firmanın adresinden aldığı ürünü fuar alanındaki standına kadar yüzde yüz sigortalı götüren Loomis; huzurlu ticaretin demirbaşı. Loomis Bölge Yöneticisi Habib Yazar; firmalarının sadece İJS’de değil, ülkemizde düzenlenen tüm kuyum fuarlarında kasalama hizmeti sunduğunu, en büyük amaçlarının fuara gelen katılımcıların akşamları huzur içinde, sergiledikleri ürünlerin akıbetinden endişe etmeden ticari faaliyetlerini sürdürmeleri olduğunu ifade etti.

Habib Yazar; kasalamak için kendilerine verilen tüm ürünlerin sigortalı bir şekilde muhafaza edildiğini, ürün teslim alırken ve teslim ederken özel mühürleme yaparak tüm riskleri ortadan kaldırdıklarını söyledi.


Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page