top of page

EKOL & TEB İŞBİRLİĞİ İLE ALTIN KREDİSİ


Sektörümüzün en önemli sorunlarından biri olan bakiyeli çalışma sistemi, yaşanan ödeme sıkıntılarıyla birlikte sürdürülemez bir boyuta geldi. Son yıllarda “Ekol Kuyumculuk” peşin alım yapan müşterilerine %30 işçilikte indirim uygulayarak, peşin alışverişi teşvik eden girişimlerde bulunuyor. Şimdi bir adım daha ileri giden, sektörümüzün yenilikçi markası Ekol; TEB (Türkiye Ekonomi Bankası) ile işbirliğine giderek kendi müşterileri için özel altın kredisini hayata geçiriyor. Belirlediği müşterilerine özel “TEB Milyem Kart” kullanımını sağlayacak olan Ekol; her müşterisi için 500 gr’dan başlayan altın kredisi sunuyor. Şimdi Ekol müşterileri 500 gr altın kredisini 12 ay eşit taksitle altın olarak, taksit taksit ödeyebilecek.

Başarılı bir yılı geride bırakmak üzere olan Ekol Kuyumculuk; 2017 yılı hedeflerini yakalayarak, yeni yılda yeni hedeflere konsantre olacak. Son yıllarda peşin alışveriş yapan müşterileri için %30 indirim avantajı sunan Ekol; müşterilerinin yarısının peşin çalışmasını sağlamış oldu. Ekol müşterileri şimdi ek bir avantaja daha sahip olacak. TEB ile ortak bir çalışmaya imza atan Ekol Kuyumculuk; belirlediği müşterileri için içinde 500 gram altın limiti bulunan TEB Milyem kartı hizmete sokuyor. Özel bir pos cihazıyla Ekol müşterilerine sunulacak bu kartın içinde 500 gram altın bulunuyor.

Ekol Kuyumculuk 22 Ayar Mağaza Müdürü Ercan Zeren; bakiyeli çalışma sisteminin, günümüzde artık sürdürülemez bir hale geldiğini, birçok üreticinin çok yüklü miktarlarda alacaklarını tahsil edemediğini ve yeni üretim gerçekleştirememe sorununun bulunduğunu, bu düşünceyle hayata geçirilen “TEB Milyem Kart”ın Ekol ile çalışan kuyumculara büyük avantajlar sağlayacağını söyledi.

Sektörde işçilik ücretinin altın bazlı olduğunu ve milyem altın birimiyle hesaplandığını kaydeden Ercan Zeren; Milyem Kartın hem satan kişiye hem de alan kişiye büyük avantajlar sağladığını, satan kişinin hemen kartın çekilmesinden itibaren tüm alacağını bankadan tahsil edebildiğini, alan kişinin de üreticiden peşin alıyormuş gibi indirimli fiyatları yakalayabildiğini bir de bunun üstüne 12 taksitte ödeme avantajı elde ettiğini dile getirdi.

Yeni Modeller Yeni Yılda…

Yeni yıl ile birlikte yepyeni modelleri mağazalarındaki vitrine taşıyacaklarını sözlerine ekleyen Zeren; altın fiyatlarındaki artışın uzun vadede pozitif bir etki yaratacağını, en güvenilen ve sahibine mutlaka kazandıran emtianın her zaman altın olduğunu ifade etti.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page