top of page

E-Ticaret Sitelerine Ücretsiz Üyelik Fırsatı!


Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) Başkanı Ayhan Güner, üyelerinin ürünlerini dünyanın her yerindeki alıcılara ulaştırmak üzere TİM tarafından dünyanın en büyük e-ticaret ağları olan www.alibaba.com, www.kompass.com ve www.turkishexporter.net ile yapılan anlaşmayı desteklediklerini açıkladı. Güner, JTR üyelerinin ödemesi gereken katılım payının yüzde 80’inin TİM, kalan yüzde 20’sinin de JTR tarafından karşılanacağını ve JTR üyelerinin hiçbir üyelik bedeli ödemeden bu sistemlere katılabileceğini bildirdi.

Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) mücevher ihracatçılarının ürünlerini dünyanın her yerine doğrudan satabilmeleri için dünyanın en büyük e-ticaret ağları ile yapılan anlaşmayı desteklediğini açıkladı. TİM, dünyanın en büyük e-ticaret sistemleriyle anlaşma yaparak TİM üyelerinin aidat bedellerinin yüzde 80’ini karşılayacağını açıkladı. JTR de üyelerinin bu sistemlerden yararlanmak için ödemeleri gereken aidat payının kalan kısmını ödeyecek.

JTR üyesi mücevher ihracatçıları bu anlaşma ile www.alibaba.com ve www.kompass.com ile www.turkishexporter.net üzerinden ürünlerini doğrudan dünyanın her yerine satabilecekler. Mücevher ihracatını arttırmak ve katma değeri yükseltmek amacıyla sürekli yeni projeler geliştirdiklerini belirten Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) Başkanı Ayhan Güner, doğrudan satışın da ihracat olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Daha önce ülkemizi ziyaret eden turistlere yapılan satışların ihracat sayılması gerektiğini belirtmiştik. Buna paralel olarak ülkemizi ziyaret etmese dünyanın her yerindeki insanlar ürettiğimiz ürünleri doğrudan alabilecekler artık. Bu değerli adım için TİM yönetimine ve hükümetimize teşekkür etmek istiyorum. Bu herkes için karlı olacak. Üyelerimiz doğrudan satış yaparak karlılıklarını yükseltecekler. Alıcılar aradaki kademeler kalktığı için daha uygun fiyatla ürün alabilecekler. Bugün insanların e-ticaret ile hemen her türlü alışverişi yaptıklarını biliyoruz, o zaman bu pazardan üyelerimizin de pay alması için yapılması gereken her şeyi yapıyoruz ve yapacağız.”

Güner, sistemden yararlanmak isteyen üyelerin ürünlerinin uluslararası kabul gören kuralları da uygulayacaklarını belirtti. Sistemden yararlanmak isteyen JTR üyelerinin ödemeleri gereken tutarın yüzde 80’i TİM, yüzde 20’lik kısmı JTR tarafından karşılanacak.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page