top of page

2019 TENDENCE FUARI AVRUPA PAZARINA GİRİŞ FIRSATI OLABİLİR


Messe Frankfurt tarafından düzenlenen Tendence 2018 Fuarı, 30 Haziran - 3 Temmuz tarihlerinde Frankfurt'ta gerçekleşti. Rekabetçi bir gelecek için yenilikçi çözümler sunma fikri üzerine yoğunlaşan, bu bağlamda hem önümüzdeki kış dönemi hem de 2019 bahar ve yaz dönemleri için yükselen trendleri yakalama fırsatı sunan uluslararası fuar ziyaretçiler ile üreticileri bir araya getirdi.

Ev dekorasyon ürünlerinden tekstile, hediyelik eşyalardan takılara, mutfak ürünlerinden kırtasiyeye, mobilyadan aydınlatmaya geniş bir yelpazeye yayılan tüketici ürünleri fuarında 50 ülkeden 960 markanın ürünleri sergilendi. Fuarda Almanya'dan sonra en çok katılımın olduğu ülkeler Hollanda, Çin, Danimarka, Vietnam, Hindistan, İsveç, Finlandiya, Polonya, Avusturya ve Belçika oldu. 94.600 metrekareye yayılan sergileme alanıyla aynı zamanda önemli bir sipariş platformu olan fuarda bu yıl uluslararası büyük hacimli firmaların sayısı ile Almanya ve Avrupa ülkelerinden katılan perakende satış yapan küçük ve orta ölçekli firmalar arasında bir denge kurulmasına özen gösterildi. Fuarda dikkat edilen diğer bir nokta da sonbahar/kış ve ilkbahar/yaz olmak üzere iki sezona da yayılan ürünlerin dengesi oldu.

2019 Tendence Türk Mücevhercisi İçin Fırsat Olabilir

29 Haziran - 2 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleşecek gelecek etkinlik için sergileme anlamında farklı bir yapılanmaya gidecek olan fuar, merkeze müşterilerin ihtiyaçlarını alarak şekillenen bir kurguda olacak ve böylece firmaların ürünlerini hedef müşteri gruplarına göre düzenlemesi sağlanacak. Sezon ve ürün türü gibi girdiler etrafında şekillenecek genel planın yanı sıra Salon 8, bir konsept mağaza fikriyle bölümlenerek Modern, Earth, Urban, Cosy ve Adventure gibi başlıklar altında farklı yaşam tarzlarına hitap eden, doğrudan müşteriye odaklı bir sergileme tasarımına sahip olacak. Özellikle marka ve tasarım ağırlıklı mücevher üreten Türk mücevhercilerini Avrupalı satın almacılarla buluşturabilecek fuar önemli bir fırsat olacak. Katılımcı olmak isteyen firmalarımızın fuar otoritesine mücevher alıcı potansiyeli ve bulundukları pavilyona mücevher alıcılarını yönlendirme talepleri olması halinde kilit alıcılara ulaşılabileceği değerlendirilmektedir. Diğer taraftan, katılımcı firmalarımız fuara gitmeden Avrupa'daki potansiyel alıcıları bu fuardaki stantlarına davet etmeleri halinde başarılı dönüşler alacakları düşünülmektedir.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page