top of page

ATASAY KAMER’E TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI 40 YAŞ ALTI CEO'LARI ÖDÜLÜ


Ekonomist Dergisi’nin Türkiye’nin En Başarılı 40 Yaş Altı 40 CEO’su araştırması sonucunda düzenlenen ödül töreninde, ödüllerden birini de Atasay'ın CEO’su Atasay Kamer aldı. The Ritz Carlton İstanbul’un Balo Salonu’nda düzenlenen törenin açılış konuşmaları ise Ekonomist Dergisi Yayın Direktörü Rauf Ateş ile TÜSİAD Başkanı Erol Birecik tarafından yapıldı.

Türkiye iş dünyasının saygın yayınlarından Ekonomist dergisinin yürüttüğü Türkiye’nin En Başarılı 40 Yaş Altı 40 CEO’su araştırmasının sonuçlarının açıklanmasından sonra The Ritz Carlton Istanbul’da düzenlenen ödül töreninde en başarılı genç CEO ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül alan genç yöneticiler arasında, 28 yaşında Atasay CEO’luğu görevini üstlenen ve bugün 31 yaşında olan Atasay Kamer de yer aldı. Ekonomist Dergisi’nin bu alanda yürüttüğü araştırma sonuçları, belirlenen listede bulunan 40 genç CEO'nun 19’unun 35 yaşında olduğunu, yaş ortalamasının 34,7 gibi genç bir nüfusa işaret ettiğini ve 40 ismin 2017 rakamlarıyla yaklaşık 30 milyar TL’lık bir ciroyu yönettiğini ortaya koydu.

Araştırma bulgularına göre, teknolojik gelişmelerin hızı, değişen yaşam tarzları, Y kuşağının farklılaşan ihtiyaçları, kişiselleştirilmiş ürün ve hizmet ihtiyacındaki artış iş dünyasında genç CEO'ların kendilerine daha fazla yer açmalarına kapı aralıyor. Bu etkiyle e-ticaret girişimleri bir yana perakendeden gayrimenkule, tekstilden gıda sektörüne kadar pek çok alanda CEO'luk koltuğunu yeni nesil kuşaklara emanet eden şirketlerin sayısı artıyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page