top of page

GİGİ HADİD'DEN MESSİKA İÇİN İKİNCİ KOLEKSİYON


Messika’nın Gigi Hadid ile yaptığı iş birliği ikinci bir koleksiyonla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Valérie Messika &Gigi Hadid iş birliğinin ilk koleksiyonu ‘Move’ ile elde edilen başarının ardından bu yıl marka, Gigi Hadid ile ikinci bir koleksiyona, ‘My soul’a’ imza atıyor.

Marka kurucusu ve Parisli mücevher tasarımcısı Valérie Messika, bu koleksiyonda da tıpkı dövme gibi ten ile bütünleşen modern tasarımlara imza atmayı sürdürüyor.

Valérie Messika, “Bu ikinci koleksiyon için Gigi tam olarak istediğini biliyordu. Yaratıcı sürecimizin temelini oluşturan son derece hassas mizanpajlar yarattı." diye konuştu.

 
 
 

Yorumlar


Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page