top of page

LİZAY, "PIRLANTA GİBİ" İŞ VAAD EDİYOR!


Lizay, yatırımcılara "pırlanta gibi" iş vaad ediyor

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından olan Lizay, franchise mağazalar zincirine yeni halkalar ekleyerek büyümesini sürdürüyor. Hazır müşteri avantajından yararlanmak isteyen yatırımcılara kapısını yeni fırsatlarla açan Lizay, "pırlanta gibi" iş vaad ediyor. Kiralamadan anahtar teslime kadar ki tüm süreci profesyonel ekiplerle yöneterek ürün tedariğinde de uygun fiyat ve taksit avantajları ile yatırımcısının elini güçlendiriyor.

 

“Mağazalarımız için Avm içerisinde giriş katı tercihimiz olurken, caddelerde ise ana lokasyonlarda olmasına önem veriyoruz. En az 50 m2 olmasına önem verdiğimiz mağazalarımız da iş ortaklarımızın inovatif desteklerle maksimum karlılık sağlayacağından şüphemiz yok .”

 

Hedefler Çarpıcı

Lizay Pırlanta Franchise Direktörü Çağatay Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Türkiye’nin dört bir yanına mağaza açarak bayi ağımızı hızla genişletmek ve karlı bir yatırım imkanına sahip olacağını bildiğimiz yatırımcılarla güçlerimizi birleştirmek istiyoruz. 2019 yılının ilk çeyreğine kadar 20 yeni franchise mağazası açma hedefimizle birlikte yurt dışında yapacağımız benzer projelerimize start veriyoruz.” dedi.

Franchise sistemi kapsamında mağaza açmak isteyen yatırımcıların altın ve pırlanta grubunda zengin ürün çeşitliliği, ulusal ve uluslararası standartlarda ve kalitede ürünlere sahip olma, ulusal düzeyde reklam ve tanıtım olanaklarına sahip olma gibi avantajlarının olacağını vurgulayan Çetin:

“Mağazalarımız için Avm içerisinde giriş katı tercihimiz olurken, caddelerde ise ana lokasyonlarda olmasına önem veriyoruz. En az 50 m2 olmasına önem verdiğimiz mağazalarımız da iş ortaklarımızın inovatif desteklerle maksimum karlılık sağlayacağından şüphemiz yok .” dedi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page