top of page

ALİBABA GRUBU, ANTWERP SERTİFİKALI MÜCEVHERLERİ ÇİN PAZARINA SOKUYOR


Dünyanın mücevher devi Antwerp World Diamond Centre, sertifikalı mücevherlerinin Tmall platformunda Çinli müşterilere sunulması için Alibaba Grubu ile işbirliği yaptı.

Son yıllarda Çin’de gözlemlenen lüks tüketimdeki artış ve Çin’in dünyanın ikinci en büyük mücevher pazarına dönüşmesi yeni fırsatları da beraberinde getirdi. Uluslararası markalar yüzlerini Doğu yakasına çevirmiş durumda. Bu durum, Antwerp’ü de harekete geçirmiş olacak ki Antwerp World Diamond Centre(AWDC), sertifikalı mücevherlerinin Tmall platformunda Çinli müşterilere sunulması için Alibaba Grubu ile işbirliğine gitti. Yapılan işbirliği anlaşması, ilk kez Şanghay’da gerçekleştirilen Uluslararası İhracat Konferansı’nın bir neticesi olma niteliği taşıyor. AWDC, anlaşma çerçevesinde Tmall için The Shape of Antwerb adında özel bir koleksiyon hazırladı. The Shape of Antwerp koleksiyonu ile Antwerp imzalı mücevherler, artık Alibaba Grubu’nun bir parçası olan Tmall üzerinden Çinli müşteriler için satışa çıkarılıyor.

Mücevher sertifikasyonunun öncüsü HRD Antwerp’ün, Tmall’da satılan ürünlerin kalite kontrol aşamalarında da rol alması müşterilere güven teminatı sağlaması yönünden önem arz ediyor. Konu hakkında Tmall’un Moda ve Lüks departmanı başkanı Jessica Liu, platformun müşterilerin güven içinde alışveriş yapabilmeleri için çok katmanlı güvenlik duvarlarına sahip olduğunu not etti.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page