top of page

SWAROVSKI, KIŞI BÜYÜLEYİCİ KILACAK "ORMAN MASALLARI" KOLEKSİYONUYLA GELİYOR


Swarovski, bu sezon mistik bir “Orman Masalları” temasıyla kadınları ışıltılı ve büyüleyici bir dünyanın içine taşıyor.

Doğanın güzelliği, markanın güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam ediyor. Swarovski Kış Koleksiyonu ile sadece peri masallarında rastlanan bir fanteziye ve ışıltıya hayat veriyor. Swarovski’nin Yaratıcı Direktörü Nathalie Colin, dünyadaki tüm kadınlara ışıltı katacak parlak takı ve aksesuarları zengin ve ışıldayan bir paletle ve detaycı bir işçilikle birleştiren çok yönlü bir koleksiyon tasarladı ve bu koleksiyonun başlangıç noktası olarak “Büyülü Orman” temasını seçti.

Yeni Swarovski koleksiyonu zarafet ve seçkinlik yayarken, Swarovski kristallerinin yalnızca özel günlerde kullanılan tasarımlar olmadığını da kanıtlıyor. Olağanüstü bir işçiliğe sahip yeni Magnetic ailesi, böceklere, kutsal mısır böceklerine ve birçok farklı tasarıma yeni biçimlerle hayat veriyor. Asimetrik küpeler, tekli küpeler, broşlar, üst üste takılan kolyeler, mühür ve kokteyl yüzüklerden oluşan moda silüetler, zarif detaylara ve karışık metal renklere sahip Swarovski Pointiage® tekniği ile ışıldıyor.

Simgesel takılar en popüler trend olmaya devam ediyor. Bu sezonun birçok farklı motifi özel bir anlam taşıyor. Kelebek dönüşümü, umudu ve hayatı; örümcek gizemi, gücü ve büyümeyi temsil ediyor. Kutsal mısır böceği ise yeniden doğuş ve iyileşme anlamını taşıyor. Koleksiyon, kadınların görünümüne saf bir ihtişam katan birçok farklı şekilde kullanılabilecek parçalara sahip. Göz alıcı peri masalı tasarımlarının cümbüşüne sahip Swarovski, tüm kadınları uzak diyarlara taşıyıp, ruhuna enerji katarak günlük hayatı parıldatıyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page