top of page

GERÇEKLEŞTİRİLMESİ GEREKEN DİLEKLERİMİZ VAR


Kuyumcukent AVM açık alanında özel yetenekli, engelli çocukların ve gençlerin hayallerini gerçekleştirmek üzere 14 Aralık tarihinde bir organizasyon düzenlendi.

Program saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan HALAÇ, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü Şube Müdürü Ömer AVCI’nın konuşmalarının ardından, TOGEMDER Özel Eğitim Anaokulu’nun Etkinlik Gösterisi ve Bahçelievler BİLSEM Öğrencilerinin Keman Dinletisi’nin yanı sıra Abdullah İbni Mektum Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerinin “Bayrak Gösterisi” etkinliği yapıldı.

Kuyumcukent ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü ile birlikte hazırlanan "FARKLILIKLARIMIZLA YAŞIYORUZ ENGELLERİ BERABER AŞIYORUZ BİR DİLEĞİM VAR” isimli sosyal sorumluluk projesi yoğun katılımla hayat buldu. Bu proje için özel hazırlanan kartlara çocuklar ve gençler dileklerini yazdılar. Hayallerin, ihtiyaçların ve isteklerin yazıldığı dilek kartları yapılan gösterilerin sonunda, Kuyumcukent esnafı, ziyaretçisi ve çalışanları tarafından alındı. Kartları alan hayırseverler 24 Aralık tarihine kadar çocukların dileklerini gerçekleştirecekler.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page