top of page

YENİ YILA TÜRK SANATLARIYLA BEZELİ MÜCEVHERLER


İnsanların zaman içerisinde geliştirdiği kültürel birikimi tasarımlarına yansıtan Kiswah Jewellery, yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenler için el işçiliği ile ortaya çıkarılmış sanatsal mücevherler sunuyor.

Klasik hediyelerin dışına çıkıp arkasında yüzlerce yıllık bir geçmiş olan bir hediye ile fark yaratmak isteyenler için KISWAH; birçok farklı tarihi dönemden etkilenmiş, çeşitli sanat dallarını yansıtan el yapımı mücevherler sunuyor. Çini, vitray, kaligrafi, minyatür, oymacılık, cam sanatı gibi 12 farklı sanat dalı mücevhere aktarılıyor.

Kökeni Uygur Türklerine kadar dayanan çintemani deseni çini sanatını mücevherle bir araya getirirken lale desenlerinden yola çıkan vitray kolye yeni yılın ışıltısına ayrı bir güzellik katıyor. Anadolu kültürünün en temel sanatlarından çini ise gül motifleriyle işlenerek zanaatkarlığın inceliklerini gözler önüne seriyor.

Ud ağacı üzerinde minyatür sanatının uygulandığı tasarımlar ise mücevherde benzer materyalleri kullanan yaklaşıma alternatif olarak özgün mücevher tasarımına örnek oluyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page