top of page

BASELWORLD VE SIHH SAATLERİNİ 2020’YE SENKRONİZE ETTİLER


Dünyanın en önemli iki saatçilik fuarı Baselworld ve SIHH, 2020’den itibaren dört sene boyunca birbiriyle senkronize tarihlerde gerçekleşerek saatçilik dünyası için önemli bir gelişmeye imza atıyor.

Swatch Group’un Baselworld saat fuarından çekileceğini açıklaması, sektörün en önemli organizasyonun geleceğine dair soru işaretlerini artırmış ve kendini nasıl yenileyeceği hakkında düşüncelere itmişti. Bu yenilenmenin ilk sinyalini geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan gelişmeyle aldık. Şuana kadar ocak ayında düzenlenen SIHH ve mart’ta düzenlenen Baselworld, 2020’den itibaren 2024’e kadar birbirlerinin peşi sıra tarihlerde gerçekleşme kararı aldı. Bu gelişmeden dünyanın en önemli iki saatçilik fuarı Baselworld ve SIHH’in geleceklerini kurtarmaya çalıştıkları anlamını çıkarabiliriz.

26-29 Nisan’daki SIHH’i 30 Nisan’dan 5 Mayıs’a kadar sürecek olan Baselworld takip edecek. İki fuarın tarihlerini bu şekilde yeniden ayarlaması sektör profesyonelleri, basın ve müşteriler açısından avantaj sağlıyor. İki tarafta tüm sektörün iyiliğine olacak olan bu kararda ortak bir dili konuştukları için son derece memnun olduklarını ve iki fuarın farklı olmalarına rağmen birbirini tamamladıklarını belirtmeyi ihmal etmediler. SIHH fuarının Cenevre'de, Baselworld'ün de Basel'da konumlanması da avantajlar arasında. İsviçre’ye iki ayrı seyahat yapılması durumunun ortadan kalkmasıyla fuarlara katılımın artacağı öngörülüyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page