top of page

LİZAY YENİ KOLEKSİYONLARIYLA İSTANBUL JEWELLERY SHOW’DA!


Özgün tasarımları ve kalitesiyle sektöre yön veren LİZAY, 21-24 MART 2019 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleşecek olan İstanbul Jewellery Show’da zengin ürün çeşitleriyle yer alıyor.

Mücevher sektörünün önde gelen firmalarından olan LİZAY, bu yıl da önemli organizasyonlardan biri olan İstanbul Jewellery Show’da tasarımlarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. CNR EXPO’da 48.si gerçekleştirilen İstanbul Jewellery Show’daki 7F10 standında, sektör temsilcileri ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor. Dünya çapındaki en önemli alıcılarla tanışma ve iş birliği imkanı sağlayan İstanbul Jewellery Show’da yer alan LİZAY, özel olarak hazırlanan standında mücevherde fark yaratan ürünlerini ve birbirinden şık koleksiyonlarını sergilemeyi hedefliyor.

“TRENDY CAZİBESİ”

Lizay, yeni dönemde mücevher trendini yakalamak isteyenlere modern çizgilerle merhaba diyor. Günün her saatinde şıklığı tamamlayacak detayları stiliyle fark yaratan kadınlar için tasarlayan markanın yeni koleksiyonu ışıltı ve ihtişam vaad ediyor.

Baget kesim pırlantaların yanında aynı zamanda mükemmel şekilde çerçevelenen ve ince işçilikle oluşturulmuş ürün çeşitlerinin yer aldığı Lizay Trendy Collection, göz alıcı kadınların güzelliğini taçlandırıyor.

Kendine güvenen, moda tutkunu ve enerjisiyle büyüleyen şehirli kadının tercihi olan Trendy Collection, büyüleyici incelikte olan pırlantaları ve özel kesim elmaslarıyla gelecek sezonda yön vereceği kaçınılmaz görülüyor.

“ANADOLU” KOLEKSİYONU''

Sultanların tarzından esinlenen takılar, modern çizgilerle harmanlanarak geçmişten günümüze uzanan Anadolu destanını yeniden oluşturuyor. Geçmişin izleri Anadolu koleksiyonu ile geleceğe taşınıyor.

MODAYI TAKİP EDEN KOLEKSİYON “CHOCOLATE”

Modayı yakından takip eden kadınların, şıklığına eşlik eden Chocolate Collection, ince işçilikle oluşturulmuş dünya trendinin yansıması olan renkli ürün çeşitleriyle göz alıcı kadınların güzelliğini taçlandırıyor.

MASUMİYETİN SİMGESİ “PURE”

Yüzyıllardır masumiyetin ve saflığın simgesi; her zaman göz alıcı, her an ilham verici. Doğanın hediyesi olan inciler, zarafeti ve sadeliğiyle göz dolduran kadınların vazgeçilmezi oluyor.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE YANSIMALAR “SARAYLI”

Osmanlı kültürünün zarafeti ve görkemi saray motifleriyle yeniden günümüze taşınıyor. Elmasın ihtişamı göz kamaştırırken kendinizi yüzlerce yıllık geçmişi olan bir hikayede hissedeceksiniz.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page