top of page

SAHNE OSCAR'LIK MÜCEVHERLERİN!


24 Şubat akşamı gerçekleştirilen 91. Akademi Ödül Töreni,

özellikle stil konusunda eskiye dönüşleri canlandırmasıyla kendinden bahsettirdi. Retro, aristokrat, romantik elbise seçimleri yüzlerce yıllık vintage mücevherlerle tamamlandı. Elmasların içlerinde birçok enerji barındırdığı düşünüldüğünde tarihin bir parçası olan mücevherleri bu büyülü törenin bir parçası yapmak hem mücevherleri hem de geceyi

daha da zengin kılıyor. Bu yıl, Oscar Ödül Töreni'nin sahne dekorasyon tasarımını ise 12. kez Swarosvski üstlendi. Ödüllü kreatif direktör David Korins işbirliği ile toplamda 41 bin Swarovski taşıyla donatılan Oscar sahnesine bulut şeklindeki dev kristal enstalasyon eşlik etti.

 

LADY GAGA

Lady Gaga’nın stilistleri şarkıcının stilini oluşturmaya bir mücevherden yola çıkarak başladıklarını söylediler. O mücevher, Audrey Hepburn’ün Tiffany’de Kahvaltı filminin tanıtım fotoğraflarında kullandığı Tiffany’s and Co imzalı gerdanlığı süsleyen dünyanın en büyük sarı elmaslarından birini taşıyor. 128 karat elmas gerdanlık yine Tiffany küpeler ve Alaxander McQueen elbise ile vintage uyumunu yakalıyor. Lady Gaga’nın stilistleri şarkıcının stilini oluşturmaya bir mücevherden yola çıkarak başladıklarını söylediler. O mücevher, Audrey Hepburn’ün Tiffany’de Kahvaltı filminin tanıtım fotoğraflarında kullandığı Tiffany’s and Co imzalı gerdanlığı süsleyen dünyanın en büyük sarı elmaslarından birini taşıyor. 128 karat elmas gerdanlık yine Tiffany küpeler ve Alaxander McQueen elbise ile vintage uyumunu yakalıyor.

EMILIA CLARKE

Japon markası Niwaka’dan çiçeklerden esinlenilmiş Karahana isimli 18 karat beyaz altın bilezik lavanta rengindeki Balmain balık elbisesi ile Emilia bu sefer kışı değil yazı getiriyor…Oscar törenine.

CHARLIZE THERON

Theron, buz mavisi Dior elbisesinin üzerindeki 80 karatlık kıvrımlı Bulgari boyunluğu ile her zamanki asil görünümünden hiç ödün vermedi.

AMY ADAMS

Amy Adams’ın gerdanlığının ucundaki; 1935 yılına ait elmas taşlı platin Cartier broşu. Vintage bir broşun başka bir takı olarak tekrar değerlendirilmesinin sonucu gözlerinizin önünde!

LUCY BOYNTON

1960’lardan 18 karatlık beyaz altın Cartier küpeler, Rodarte mor saten elbise ile kombine edilmiş.

EMMA STONE

Emma Stone, yapımı 712 saat süren Louis Vuitton elbisesini yine aynı markanın yüksek mücevher koleksiyonundan olan minimal küpelerle bir araya getirerek dengeli bir görünüm elde etmiş.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page