top of page

BESAY BAHARI RENKLİ TAŞLARLA KARŞILIYOR


Başarılı bir İstanbul Jewelry Show’u geride bırakan Besay Kuyumculuk; bu fuarda çocuk takıları ve doğal taşlı, birbirinden renkli kolyeleri, yüzükleriyle dikkat çekti. Her sene farklı takı gruplarında başarılı çalışmalara imza atan ve tecrübeli kuyum ustalarıyla en zor takılara farklı yorumlar katan Besay; Baharı renkli doğal taşlı takılarla karşılıyor.

Yılların deneyimli kuyum ustası Ömer Kaya tarafından kurulan Besay Kuyumculuk; 26 yılı geride bıraktı. Bu 26 yıl içinde binlerce özel tasarıma imza atan Besay; aynı zamanda birbirinden çok farklı tarzlara, üretim tekniklerine sahip birçok takı grubunu başarılı bir şekilde üretti.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; yıllar önce mesleğe adım attığı dönemde, çok değerli ustalardan mesleğin tüm detaylarını öğrenmesinin farklı tarzlarda üretimde başarı elde edilmesinde çok önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Başarılı geçen fuarımızın ardından sezona, renkli doğal taşlı tasarımlarımıza ağırlık vererek giriş yapıyoruz. Doğal taşlı takıları, uygun fiyatlar eşliğinde tüketicinin kullanımına sunacağız. Doğal taşlı takı satmak ciddi bir iştir. Her kuyumcunun ürün portföyünde bulunması gerekmiyor. Yıllarca yarı değerli doğal taşlar, yüksek fiyatlar eşliğinde satıldı. Biz bu durumu değiştiriyoruz. Besay imzalı doğal taşlı takılar, bu sezonda el üstünde tutulacak” diye konuştu.

Ametist, Aquamarin, Topaz, Opal, Granat, Sultanayt gibi doğal taşlarla yapılan koleksiyonun asimetrik görünüme sahip olduğunu ve bu koleksiyonun hem iç piyasada hem yurt dışında büyük ilgi göreceğini öne süren Ömer Kaya, “Bu yıl turizm ile ilgili çok güzel veriler elimize ulaşıyor. Ülkemize gelen yabancılar, doğal taşlı takılarımıza sahip olmak isteyeceklerdir” dedi.

“Çocuk Takılarına Talep Artışı Devam Ediyor”

Fuar kapsamında çok sayıda yeni çocuk takısı müşterilerine sunduklarını ve çocuk takısı satışında çeşitli displayler üzerinde örnek vitrin tasarımları yaptıklarını kaydeden Kaya; “Birçok müşterimiz çocuk takısı alımında bizim onlar için hazırladığımız sunumu örnek alıyor. Kuyumcu, vitrininde çocuk takısına ne kadar yer vermek isterse farklı boyutlarda özel dizayn edilmiş displayler vereceğiz. Kuyumcumuzun çocuk takısındaki binlerce çeşit arasında seçim yapmakta zorlandığını gözlemliyoruz. Onlara ürün seçimi ve ürün sergilenmesi konusunda çok daha aktif yardım edeceğiz” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page