top of page

SARAÇ KIYMETLİ MADENLER DÖVİZ ALANINDA DA HİZMET VERMEYE HAZIRLANIYOR


Uzun yıllara dayanan sektör tecrübesi temelinde 2 sene önce kurulan Saraç Kıymetli Madenler; takoz, hurda, ziynet ve sarrafiye alanında sektörde en çok tercih edilen firmalardan biri haline geldi. Firma kısa bir süre sonra döviz işlemleri ile ilgili olarak da hizmet vermeye başlayacak.

2017 yılında, uzun yıllara dayanan sektör tecrübesi temelinde kurulan Saraç Kıymetli Madenler, takoz değişimi, hurda, ziynet ve sarrafiye alanında en çok tercih edilen firmalardan biri haline geldi. 2019 yılı başı itibarı ile sektörde tanınma ve müşteri portföyünü geliştirme anlamında hedefledikleri noktaya ulaştıklarını belirten Saraç Kıymetli Madenler Genel Müdürü Tarık Doğan firmanın kuruluş ve gelişim süreçleri ile birlikte hedefleriyle konusunda şu noktalara değindi;

İlk 2 sene için belirlediğimiz hedeflere ulaştık.

"Kuruluşumuzdan bu yana 2 seneyi geride bıraktık. 2019 yılının başından itibaren organizasyon yapımız da oturdu ve gerek hizmet kalitesi gerekse müşteri sayısı bakımından hedeflerimize ulaştık. Kuyumcukent ve Kapalıçarşı’daki pek çok firmanın yanı sıra, 2 adet aktif pazarlama ekibimizle de geniş bir müşteri profiline hizmet veriyoruz."

Döviz alanında da hizmet vermeye başlıyoruz

"Bu süreç içinde takoz değişimi, hurda, ziynet ve sarrafiye alanında hizmet veriyorken, hizmetlerimizin arasına döviz kategorisini de kısa bir süre sonra eklemiş olacağız. Bu alandaki başvurumuzu yaptık. Kısa bir süre sonra Döviz Bürosu izin belgemiz de çıkmış olacak. Bu sayede müşterilerimiz daha geniş bir yelpazedeki hizmetlerimizden faydalanabilecekler."

 

15 yılı aşkın süredir tanıştığımız müşterilerimiz var. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını

biliyor ve bu ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hizmetler üretiyoruz. Gelen talep

doğrultusunda döviz bürosu başvurumuzu yaptık ve hizmetlerimizin arasına

döviz işlemlerini de kısa süre sonra ilave etmiş olacağız.

 

Kuyumcukent gelişmeye devam edecek

"Özellikle son yıllarda ortaya koyduğu gelişim ile Kuyumcukent sektörün merkezi haline geldi. Yalnızca Türkiye’den değil, özellikle Orta Doğu’dan pek çok firma artık Kuyumcukent’i tercih ediyor. Kuyumcukent’in geleceğine inanıyor ve gerek yerli gerekse yabancı müşterilerimizi burada faaliyet göstermeleri noktasında bilinçlendiriyoruz."

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page