top of page

AVRUPA VE ORTA DOĞU’NUN EN BÜYÜK PIRLANTALI MÜCEVHER ÜRETİCİSİ ZEN PIRLANTA


AVRUPA VE ORTA DOĞU’NUN EN BÜYÜK PIRLANTALI MÜCEVHER ÜRETİCİSİ ZEN PIRLANTA

Zen Pırlanta, 1890’lardan beri kuyumculuk mesleğine sahip bir ailenin köklü deneyimini miras alarak 1998 yılında kuruldu. Yüksek kalitede pırlantalı mücevher tasarımı yapıyor, üretiyor ve dünya çapında satışını yapıyor.

Zen Pırlanta 200 kişilik bir ekibin çalıştığı çok büyük bir fabrikaya sahip. Mücevherlerinin tasarımı ve üretimi İstanbul’daki bu fabrikada yapılıyor. Tasarımdan dökümhaneye, cilalamadan mıhlamaya kadar tüm atölyelerin yer aldığı Zen fabrikasında ayda ortalama 15.000 adet mücevher üretimi gerçekleştiriliyor.

Yalın ve modern bir yüzükten özenle hazırlanmış bir pırlanta kolyeye, pırlantalarla dans eden değerli taşlı mücevherlerden, zamansız bir saate kadar, klasikten başlayıp modern tasarımlara uzanan çok geniş bir seçki sunuyor.

İşini “kadınların pırlanta hayalini gerçekleştirmek” olarak tanımlayan Zen Pırlanta’nın, kendi bünyesinde oluşturduğu bir tasarım ekibi bulunuyor. Ayrıca özel koleksiyonlar için bağımsız tasarımcılarla da çalışıyor.

Her kadının hayali olan pırlanta, Zen tasarımcıları tarafından resmedilip, Zen ustalarının hünerli elleri ile işlenerek gerçeğe dönüşüyor. Her bir pırlanta büyük bir titizlik, ince işçilik gerektiren üretim serüveninden geçerek mücevhere dönüşür.

Zen Pırlanta mücevheri, Tükiye’de 68, yurt dışında ise Amerika’da 1, Almanya 3, Bileşik Arap Emirlikleri 3, Katar 2, Irak, Kuveyt, Bulgaristan Varna ve Kıbrıs Lefkoşa’da bulunan mağazaları, New York, Dusseldorf ve Dubai’de bulunan ofisleri ve katıldığı fuarlar aracılığıyla tüm dünyada satışa sunuluyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page